Startlog

Een log over van alles

Professionaliseer je salarisadministratie
Zakelijk

Professionaliseer je salarisadministratie

Een professionele salarisadministratie is essentieel voor iedere organisatie. Het verzamelen, verwerken, controleren en archiveren van alle gegevens vereist kennis, ervaring en inzicht. En veel tijd. Het gaat hier immers om het tijdig en correct uitbetalen van alle salarissen en belastingen. Hierin valt doorgaans veel te verbeteren, met vereenvoudigingen die je veel tijd besparen. Werkxe levert hiervoor professioneel P&O-advies, advies over salarisadministratie en een complete HR-dienstverlening. Het kantoor is direct inzetbaar bij ziekte, tijdens piekmomenten en in vakantieperioden.

Deskundig advies over salarisadministratie

Wil je de lasten en verantwoordelijkheid van het werkgeverschap uit handen geven? Dan kan ondersteuning van salarisadministratie uitkomst bieden. Hiermee verleng je je de druk van de salarisadministratie, salarisbetalingen, afdracht van sociale premies, het contractbeheer en de pensioenen, naar een personeelsadviesorganisatie. Werkxe informeert je graag met maatgericht advies over welke pakketten aansluiten op je situatie.

Gespecialiseerd P&O-advies

Op het gebied van P&O verandert er veel. Door wetswijzigingen veranderen regels voortdurend, en kan het uitvoeren van het juiste beleid ingewikkeld en kostbaar worden. Verschillende uitvoerende en operationele taken vallen onder P&O. Denk aan het aannemen van personeel, het opstellen van contracten, het verzorgen van verzuimbegeleiding en het opzetten van een opleidingsplan. En ook het gezond, productief en gelukkig houden van personeel vereist deskundig personeelsadvies.

Totale HR-dienstverlening

Werkxe verzorgt een totale HR-dienstverlening. Of het nu gaat om ondersteuning bij de salarisadministratie, praktische ondersteuning voor P&O, overdracht van expertise op de werkvloer of het opzetten van (digitale) HR-omgevingen. Werkxe werkt samen met Xs2more Re-integratie en Preventix Arbodienst, waardoor absolute deskundigheid in HR, P&O, ziekteverzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid gegarandeerd zijn. Ook ben je hierdoor verzekerd van een toegankelijke HR-dienstverlening, bij één enkel loket.

Maatwerk voor alle organisaties

Heb je alleen incidenteel behoefte aan P&O-advies? Of zoek je juist langdurige ondersteuning, wellicht voor een specifiek project, of vanwege (tijdelijke) ondercapaciteit? De HR-specialisten van Werkxe ontzorgen je totaal. Direct gaan zij aan de slag om je organisatie in korte tijd op orde te brengen. Ook als het gaat om de outplacement, werving en selectie. Werkxe verzorgt zijn HR-dienstverlening voor zowel kleine als grote organisaties met personeelsbestanden tot 2000 man.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *