Startlog

Een log over van alles

Kleur trends 2019
kleding

Kleur trends 2019

Niet alle kleding van de laatste trends zal iedereen zelf willen dragen. Je kunt om de trend zomer 2019 te volgen ook alleen kiezen voor kleur trends 2019. Zoals voor de kleding en de accessoires geldt: je moet het zelf mooi vinden en niet kopen omdat het nu eenmaal de trend is. Vind jij een bepaald model kledingstuk spuuglelijk, maar is het erg in de mode, koop het niet. De kans is groot dat het in de kast blijft hangen, want je voelt je er niet goed bij. Heb je al een volle kledingkast, ga op zoek naar een bepaald nieuw kledingstuk dat je gemakkelijk kunt combineren met de rest of  kies een accessoire in de kleur trends 2019 en je ziet er op en top trendy uit! Om er trendy uit te zien hoef je niet elk seizoen je gehele garderobe te vervangen, soms is één bepaald kledingstuk, een paar schoenen, een tas, een applicatie enz. voldoende om er geheel anders uit te zien.

De kleur voor zomer 2019

Voor welke kleur trends is er gekozen voor de zomer van 2019? Fashion, bijna iedereen is er dol op en naast het model is de kleur erg belangrijk. Het prettige is dat je kunt meedoen, ook als je een beperkt budget hebt. De uitgesproken kleur oranje zul je veel zien (toeval de Oranje Leeuwinnen?). Ook aardetinten en pastel zijn de kleurentrends voor 2019. De inspiratie van de kleuren en het materiaal van de kleding worden uit de natuur gehaald. Vrolijk word je van roze met oranje, al moeten velen hieraan even wennen, een bijzondere combinatie. Zo zal iedere modebewuste persoon een favoriete kleur hebben. De kleur van jouw huid bepaalt mede welke kleur het mooiste is voor jou. Vind je het moeilijk om dit zelf te bekijken, laat je in een winkel adviseren welke kleur prima bij je past, bij je ogen, je haren, je tint.

Kleuren trends in de tuin

Naast kleuren trends voor je garderobe en inrichting (denk aan kleur verf enz.) bestaat er ook telkens een nieuwe kleuren trend voor de tuin. Sla de tuinmagazine er op na of kijk online naar de mogelijkheden. Je kijkt en besluit dan of je er aan mee wilt doen of niet. Vaak zul je echter geïnspireerd raken door de fraaie kleurencombinaties, die je ook in een tuin kunt maken. Je ziet hoe je een eenheid creëert als je de kleuren op elkaar afstemt. Geel en oranje bijvoorbeeld zorgen voor een vrolijk gezicht in je kledingkast maar ook in je tuin. Stem je daar de tuinkussens, de luifel, het schaduwdoek en andere accessoires ook nog op af, dan zul je enorm van je tuin genieten in de zomer van 2019. Online en in tuintijdschriften, maar ook onderweg zie jij de meest creatief aangelegde tuinen. Tuinen waarvan de eigenaar op kleur tuiniert en alleen maar warme kleuren gebruikt, een ander die vrolijke kleuren heeft gebruikt en weer een ander die alleen maar groen in de tuin plant en daar de tuinmeubels enz. op afstemt. Iemand die werkt met contrasten of iemand die alleen maar puur natuur gebruikt voor de accessoires en daarmee een rustige en natuurlijke omgeving creëert. De mogelijkheden zijn ongekend groot en erg afhankelijk van jouw smaak en voorkeur.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *