Startlog

Een log over van alles

Het beste telefoon abonnement kiezen
Zakelijk

Het beste telefoon abonnement kiezen

Weet je zeker dat je het beste telefoonabonnement hebt? Of ben je nu bezig met het vergelijken en kiezen van een telefoonabonnement? Welnu, net als elk ander abonnement, kies je het beste telefoonabonnement door het af te meten aan wat je echt nodig hebt. Het hangt af van jouw gedrag ten opzichte van het datagebruik.

Een andere zaak die je zorgen kan maken, is wat jouw prioriteit is. Is het de prijs, de bundel met een andere service zoals tv-service, of als ze het loyaliteitsprogramma voor de abonnees hebben. Je kunt op een beoordelingen site de ervaringen van andere mensen die je voorgingen leren kennen door de reviews te lezen. 

Het is ook mogelijk om een gespecialiseerde telecomvergelijker op te zoeken en zo de verschillende providers naast elkaar te zetten. Het maken van een diepgaande vergelijking helpt veel. Toch geven we je hier nog enkele tips om te kijken wat het beste telefoonabonnement voor jou is.

Voor ZZP’ers

Als zelfstandige gebruik je mogelijk meer gegevens dan de andere personen. Budget Mobile (voorheen Robin Mobile genoemd) is misschien de juiste optie. Dit bedrijf heeft een businessplan dat goedkoper is dan hun abonnement voor persoonlijk gebruik.

Als aanvullend voordeel kun je de btw terugvragen van je maandelijkse factuur wanneer je deze aanbieder gebruikt. En maak je geen zorgen over de kwaliteit, dit bedrijf maakt gebruik van het KPN-netwerk, dus ze hebben een betrouwbaar, sterk en stabiel netwerk en ook nog eens goede service!

Telecombedrijf voor duurzame energie

Als je op dit moment een duurzame levensstijl hebt, kun je kiezen voor KPN als je telefoonaanbieder. Telecombedrijf KPN maakt al sinds 2015 gebruik van groene stroom. Interessant toch? Je hoeft je dus niet schuldig te voelen als je continu gebruik maakt van hun service.

Ze hebben ook een pakket van het telefoonabonnement en de tv-service met een lagere prijs. Je kunt daarnaast korting krijgen als je rechtstreeks een abonnement op lange termijn aangaat, zoals 1 of 2 jaar.

Loyale klant beloningen

Als je een grote fan bent van het verzamelen van punten om beloningen te krijgen, is YouFone een geweldige optie. Deze provider heeft een app genaamd MyYoufone. De klant kan via deze app winkelen en dat geeft de abonnee de mogelijkheid om de You Coins (hun in app-valuta) te verzamelen.

Nadat je een bepaald bedrag hebt bereikt, kun je die You Coins gebruiken om korting te krijgen op aankopen, extra data of zelfs een refurbished iPhone. Deze provider heeft ook een programma waarmee je als klant je telefoonnummer kunt behouden, maar toch van provider wisselt. Het zijn geweldige aanbiedingen, toch?

Breder dekkingsgebied

Als je een typisch druk persoon bent die vaak over de hele wereld reist, moet je de provider kiezen met een wereldwijd dekkingsgebied. Vodafone en T-Mobile kunnen misschien een optie zijn. Beide providers hebben een wereldwijde betrouwbare service. T-Mobile heeft zelfs een dienst in de VS. Vodafone en T-Mobile geven eigenlijk het meeste voordeel als je de bundel met de smartphone aangeschaft. Ze hebben veel opties van merken zoals Samsung, Huawei, Apple enzovoort. Naast mobiele diensten biedt T-Mobile Thuis internet en tv aan. Het zit allemaal in een bundel die je kunt kiezen voor je huis.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *