Startlog

Een log over van alles

Maxilia_logo_vector
promotie Zakelijk

De relatiegeschenken van Maxilia

Het is altijd leuk om mensen te verrassen met een cadeau. Daarbij kan je er ook voor kiezen om jouw klant blij te maken met verschillende relatiegeschenken. Een extra blijk van waardering of het laten zien dat de resultaten goed zijn door middel van een kleine gift. De verschillende relatiegeschenken kan je laten bedrukken met je eigen logo, zodat je tegelijkertijd reclame kan maken. Er zijn genoeg fashion producten die je kan bestellen, maar daarnaast is er nog een ruime keuze binnen de andere categorieën. Meer weten? Bezoek eens de website van Maxilia.

Petten met jouw logo

Je kan onder andere terecht bij Maxilia voor verschillende petten om je outfit helemaal compleet te maken. De petten passen goed bij verschillende stijlen. De petten zijn ook te verkrijgen van verschillende bekende merken, zoals Puma en Fila. Het leuke is dat je deze petten ook kan laten bedrukken met je eigenlijk logo. Je hoeft alleen maar een bestand mee te sturen van het logo dat je graag gedrukt wil hebben op jouw pet. Een pet met een logo is ideaal voor op bijvoorbeeld een festival, omdat je hier meteen reclame maakt voor jouw bedrijf. Je kan dus deze petten weggeven aan jouw klanten, maar geef ze ook aan jouw werknemers zodat je ook voor je eigen bedrijf reclame maakt.

petten met jouw logo

Waarom kiezen voor Maxilia

Het ruime assortiment is al mooi meegenomen. Naast petten kan je hier ook terecht voor verschillende tassen, kleding en drinkwaren. Denk hierbij aan verschillende doppers en bidons, maar ook voor kantoorartikelen kan je hier terecht. Pennen, notitieblokken en noem maar op. Alles kan je dus laten bedrukken met jouw logo. Dit staat ook wel professioneel als je jouw klanten op kantoor ontvangt. Heb je een mooi relatiegeschenk uitgekozen wat betreft fashion? Dan kan je jouw logo meesturen als vector bestand. Heb je dat niet? Dan zetten zij het wel om als vectorbestand. Het relatiegeschenk wordt op de aangegeven datum afgeleverd, zodat je precies weet wanneer je het kan verwachten. Vragen? Neem contact op met hun klantenservice en zij beantwoorden als je vragen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *