Startlog

Een log over van alles

blinds woonkamer
Wonen

Heeft u al gehoord van blinds?

Ze zijn er in hout, maar ook in aluminium of kunststof. blinds zijn de perfecte manier om ramen af te schermen. Blinds worden ook wel jaloezieën genoemd. De horizontale banen die geheel of gedeeltelijk gesloten kunnen worden. Op die manier creëert u precies de sfeer die u wilt uitstralen en kunt u het daglicht gemakkelijk reguleren. Doordat u zelf kunt spelen met de blinds, kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Daarbij zijn ze er in verschillende uitvoeringen, zodat ze volledig zijn afgestemd op uw woonruimte.

Bekijk het aanbod blinds

Welk materiaal heeft u het liefst voor de ramen? Hout, of liever het strakkere aluminium of kunststof? En welke kleur heeft u voor ogen? Wit, zwart of juist eens heel iets anders? Met blinds kunt u alle kanten op. Het is maar wat het best bij uw interieur past. Ook voor de badkamer of andere ruimten waar het vochtgehalte hoog is, zijn er geschikte exemplaren verkrijgbaar. Diverse kunststof blinds met of zonder ladderband hangt u moeiteloos in de badkamer, zonder dat u bang hoeft te zijn voor kromtrekken of verkleuring. Ze zijn er een veel varianten, dus ook in een die het best bij uw badkamer past. Ook de aluminium blinds zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u iedere gewenste kleur kiezen, maar u stelt ze ook volledig samen naar eigen wens.aanbod blinds

Laat u adviseren

Hoe meer keuze, hoe meer twijfel. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, is het aan te raden om passend advies in te winnen. Zo komen de specialisten van Van Eyck gratis en vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van passend advies. Zij bespreken niet alleen samen met u uw wensen, zij vertellen u ook graag over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld montagemogelijkheden en de verschillende toepassingen van de shutters. Wanneer ze toch bij over de vloer zijn, kunnen ze direct ook uw ramen meten. Op basis van deze informatie kunnen ze u een passend voorstel doen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *