Startlog

Een log over van alles

shoppen mannen kleding
Mannen

Tips voor het shoppen van herenkleding

Shoppen lijkt heel simpel. Je wandelt de eerste de beste winkel binnen, past een paar items, rekent deze af en je kunt jezelf weer een aantal jaren vertonen in nieuwe outfits. Dat de bovenstaande schets te rooskleurig is, is wel duidelijk. Kledingwinkels proberen met alle macht om zoveel mogelijk winst te maken. Hierdoor is het voor de gemiddelde man heel moeilijk om nog de juiste kleding te vinden. Er is zoveel aanbod, er worden zoveel schreeuwerige reclameteksten getoond. Hoe weet je dan nog voor welke winkelketen je moet gaan? Belangrijker nog: hoe kies je de ruiste outfit? Wij geven 4 handige tips voor het shoppen van herenkleding.

Blijf dicht bij je eigen smaak

De modebewuste man is vaak heel erg bezig met de herenkledingtrends van dat moment, dit zou hun aantrekkelijker maken voor de gemiddelde vrouw. Wat blijkt echter? Vrouwen trekken zich hier niks van aan. Vrouwen vinden het ontzettend belangrijk dat een man zich goed voelt bij wat hij draagt. Natuurlijk betekent dit niet dat je een slobbertrui en joggingsbroek moet dragen, omdat dat zo comfortabel zit. Het betekent echt wel dat je dicht bij je eigen smaak moet blijven. Het maakt niet uit wat de kledingtrends van dit moment zijn. Als jij dol bent op kleding van Hugo Boss, moet je deze gewoon kopen. Ook al zijn er op dat moment misschien merken die meer voldaan aan het standaard plaatje. Via de Hugo Boss herenmode sale ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit. Laat deze kansen niet liggen. Blijf dicht bij jezelf, dicht bij je eigen smaak. Dan maak je altijd de juiste beslissing!

Hugo Boss grijs

Let op de pasvorm

Veel mannen denken ten onrechte dat wijde kleding ze optisch slanker laten lijken. Als je een buikje probeert te verbloemen is het echter helemaal niet verstandig om een té wijde blouse te kopen. Vaak gebeurt dan juist het tegenovergestelde. De wijde kleren laten je veel breder en dikker ogen en dat is iets wat je juist probeert te voorkomen. Overal waar je ‘te’ voor kunt zetten is geen verstandige keuze. Kies voor kleding die perfect passend zijn bij jouw figuur. Natuurlijk kan ook dit een flinke uitdaging zijn. Want welke maat heb je dan precies nodig? Zeker als je gewend bent om altijd te strakke of te wijde kleren te kopen, is het vinden van de juiste maat een lastige klus.

pasvorm kleding mannen

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat ieder merk of kledingstuk een andere pasvorm kent. Waar je bij het ene merk misschien voldoende hebt aan een L, zal je bij de andere juist weer een XL nodig hebben. Ga dan ook nooit uit van een specifieke maat. Pas meerdere maten en kies vervolgens welk item het beste staat. Wil je Gant kleding online kopen? Dan snappen we heel goed dat het lastig kan zijn om de juiste te maat te vinden. Gelukkig helpen matentabellen je om de perfecte maat te vinden. Meet je lichaam op volgens de richtlijnen en kies vervolgens de geschikte maat. Twijfel je nog? Bestel dan meerdere maten en pas ze thuis aan. Let er wel op dat het mogelijk moet zijn om kledingstukken gratis retour te sturen, zo kost het je niks extra’s.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *