Startlog

Een log over van alles

Verbouwen of een nieuw huis
Wonen

Verbouwen of een nieuw huis? Hierom kies je voor een gietvloer

Een verbouwing van je woning gaat vaak gepaard met de keuze voor een nieuwe vloer. Als je een nieuwbouwhuis betrekt, komt er uiteraard ook een nieuwe vloer in. Weet je waarom je dan het beste kiest voor een gietvloer? Daar zijn talloze redenen voor aan te dragen.

In de eerste plaats is het een woontrend die enorm populair is. Dat is niet voor niets, want vele anderen hebben voor jou al de voordelen van een gietvloer in huis ontdekt. Bij nieuwbouw kiest men er zelfs vaak voor om vrijwel alle ruimte in huis ervan te voorzien. Design, gemak en comfort staan voorop bij een gietvloer in huis. Bovendien is dit type vloer net zo perfect voor nieuwbouw als voor bestaande bouw.

Strakke vloerafwerking met extra lange levensduur

Een gietvloer is een strakke vloerafwerking die aan de moderne eisen van de hedendaagse tijd voldoet. Consumenten zijn bereid om te investeren in het interieur bij een verbouwing of in een nieuwbouwwoning. Wel is er dan vaak een eis als het gaat om duurzaamheid en een lange levensduur. Ook daar komt een gietvloer zondermeer aan tegemoet. De strakke vloerafwerking met extra lange levensduur maakt een gietvloer tot een geweldige vloer.

Gietvloeren zijn in de mode en blijven dat ook. Daarom is de lange levensduur een extra voordeel. Met deze vloer in huis hoef je niet na een paar jaar alweer om te kijken naar een nieuwe vloer. In de eerste plaats verveelt de aanblik nooit en in de tweede plaats blijft de conditie uitstekend. Het betreft hier namelijk een slijtvaste vloerafwerking die ook nog eens vloeistofdicht, hygiënisch en simpel schoon te houden is.Strakke vloerafwerking met extra lange levensduur

Ontelbare kleuren om uit te kiezen

Denk je dat er een beperkt aantal kleuren beschikbaar is voor een gietvloer dan heb je het mis. Er zijn ontelbaar veel kleuren en misschien zelfs wel duizenden kleuren om uit te kiezen. Een neutrale kleur in huis na je verbouwing of in je nieuwbouwhuis is natuurlijk perfect. Daar passen namelijk alle andere soorten kleuren en materialen bij. Of misschien heb je een uitgesproken voorkeur voor een fellere kleur of bonte kleur. Dat is natuurlijk heel origineel en bepaalt meteen de sfeer in je huis.

Een gietvloer in je hele huis?

Voor een nieuwbouwwoning is het perfect om voor een gietvloer in je hele huis te kiezen. Niet alleen je woonkamer, maar ook je slaapkamers, keuken en de badkamer voorzien dan deze vloer. Wil je eenheid in huis dan krijg je hiermee pas een echte eenheid. De kleuren hoeven niet in iedere ruimte hetzelfde te zijn. Het is zelfs mogelijk om met het type gietvloer te variëren. Bijvoorbeeld woonbeton in de woonkamer en keuken en een PU gietvloer voor in de slaapkamers. Of gewoon helemaal zoals je het wenst. Kijk maar wat er met gietvloeren allemaal mogelijk is voor je verbouwing of nieuwbouwwoning.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *