Startlog

Een log over van alles

Prachtige salonboot huren in Amsterdam
Reizen Vrouwen

Prachtige salonboot huren in Amsterdam

Wil je een salonboot huren in Amsterdam? Logisch, want deze stad ziet er altijd specialer uit vanaf het water. Op de grachten zie je Amsterdam door de ogen van de talloze schippers die de Amstel door de eeuwen hebben bevaren, maar wel met optimaal comfort. Hiervoor verhuurt Amsterdam Boothuur prachtige salonboten. Wil je je verjaardag, trouwdag, vrijgezellenuitje, teamuitje of een ander feest royaal vieren, vaar dan uit met Amsterdam Boothuur. Kies je salonboot en beleef een onvergetelijke dag.

Gemaakt voor ieder feest

Voor iedere gelegenheid heeft Amsterdam Boothuur een geschikte salonboot. De Valerie is geschikt voor groepen tot 19 personen. In deze koninklijke boot uit 1930 geniet je van veel licht en ruim uitzicht, door grote raampartijen en het dakraam. Bij mooi weer worden deze gedemonteerd zodat de boot geheel open is. De Marjet uit 1929 is geschikt voor groepen tot 12 personen en heeft de karakteristieke oud-Amsterdamse interieurstijl van eikenhout en glas-in-lood. De grootste en meest luxe salonboot is de Roos uit 1904, voor groepen tot 25 personen. Ook deze kan (gedeeltelijk) open en gesloten varen en is geschikt voor zowel jonge als oudere passagiers.feest salonboot

Vaartochten die je niet mag missen

Naast persoonlijke feesten zijn ook nationale evenementen geschikt om een salonboot te huren in Amsterdam. Amsterdam viert vele feesten, het hele jaar door heb je een reden om het water op te gaan. Denk maar aan bijzondere evenementen zoals het Concert op de Amstel, tijdens de afsluiting van Bevrijdingsdag. Aan het levendige Grachtenfestival waarbij verschillende musici, bands en orkesten de grachten laten opleven. Of aan het Prinsengrachtconcert en SAIL. Lees alles over deze en andere evenementen, op de website van Amsterdam Boothuur.

Dynamisch Amsterdam, stille boot

Natuurlijk hoort er bij Amsterdam veel gezellige reuring. Maar het tegenovergestelde geldt voor een salonboot. Deze moet juist zo stil mogelijk zijn, zodat je de gesprekken kunt volgen en geen grap mist. Ook daarom wil je een salonboot huren bij Amsterdam Boothuur, want deze vaart op een elektromotor. Zo heb je tijdens je vaartocht geen last van storende geluiden en geniet je ononderbroken van de dynamiek op en in de grachten van Amsterdam.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *