Startlog

Een log over van alles

Heerlijk genieten in de Dordogne
Reizen

Heerlijk genieten in de Dordogne

De Dordogne is niet voor niets een populaire vakantiebestemming. Behalve het aangename klimaat, heeft het gebied een rijkdom aan historie en bezienswaardigheden. Zo is het heerlijk om op je gemak de verschillende plaatsjes te verkennen: de gezellige pleinen, winkels, terrasjes en omgeving vol fascinerende historische dorpjes, valleien, burchten en kastelen. En vergeet natuurlijk de lokale Franse keuken niet, die volop in ontwikkeling is, net zoals de fameuze wijnen uit de Dordogne. 

Voordelig op vakantie

Wie in de Dordogne een nieuw en perfect verzorgd vakantiepark zoekt, komt goed terecht in Village de Montmarsis. Je ziet direct dat dit een modern vakantiepark is: ruim opgezet, kleinschalig, groen en rustig, met nieuwe sfeervolle villa’s en alle moderne gemakken zoals een zwembad, tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld, speeltuin, jeu-de-boules-baan, tafeltennistafel, biljarttafel, bar en restaurant. Laat deze niet aan je voorbijgaan, vooral gezien de nieuwe aanbiedingen voor de aankomende april- en meivakantie en zomervakantie!

Tips voor meer plezier

Enkele belangrijk tips mogen niet ontbreken. Denk aan de grotten van Lascaux IV, de bezoektuinen van Les Jardins de Marqueyssac, het charmante en aan de industriële revolutie ontsnapte middeleeuwse stadje Sarlat, het ‘cinematische’ dorp Beynac-et-Cazenac met kasteel boven de rivier de Dordogne, de druipsteengrot van Gouffre de Proumeyssac, het door de rivier de Dronne omgeven stadje Brantôme en zijn historische watermolen met terras aan het water, de spectaculaire grot Gouffre de Padirac met rivier en veertig meter brede opening en de prehistorische grotten van La Roque Saint-Christophe die meer dan vijftigduizend jaar geleden bewoond en tot de zestiende eeuw bebouwd werden.

actie dordogne

Actie in de Dordogne!

Met de april- en mei- en zomervakanties in het verschiet zoek je een fijne maar ook betaalbare vakantiepark in Frankrijk. Dit is FranceComfort, dankzij zijn aantrekkelijke acties. Deze luxe vakantievilla’s zijn in bepaalde perioden nog voordeliger te boeken. Zo krijg je tussen 5 april en 19 mei extra korting: 40% per week en tot wel 50% per twee weken. Ben je niet geboden aan de schoolvakanties? Dan heb je het geluk de fraaiste villa’s te kunnen boeken in het laagseizoen. Bekijk nu de nieuwe acties en kom in actie in de Dordogne!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *