Startlog

Een log over van alles

Bikini
kleding Vrouwen

Aan de hand van deze tips vind jij de perfecte bikini!

Als de zomer er weer aankomt dan kunnen de bikini’s weer uit de kast getrokken worden die je aan het eind van de zomer opgeborgen hebt. De bikini’s die er het einde van de zomer nog prima uit zagen zien er nu toch wel een beetje verwassen uit. Tijd voor nieuwe bikini’s dus! Maar welke je moet kiezen is dan weer een lastige keuze, je wilt namelijk niet dat de bikini te strak zit en dat hij mooi aansluit op je lichaam. Gelukkig gaan wij je tips geven zodat je de perfecte bikini vindt voor aankomend zomer! Wil je weten welke tips? Lees deze blog dan verder!

 Tip 1: De maat

Als je bikinis koopt kan het zijn dat het een setje is, dus dan is het broekje en het topje dezelfde maat. Maar het kan ook zijn dat je ze los van elkaar moet aanschaffen. De laatste optie klinkt misschien niet zo ideaal, maar voor veel vrouwen is dit wel het fijnst. Het komt namelijk bijna nooit voor dat het broekje en het topje in dezelfde maat allebei als gegoten zitten. Als je brede heupen hebt, dan kan het zijn dat je een grotere maat nodig hebt dan de buste.

Tip 2: De pasvorm

Er zijn verschillende soorten bikini’s denk aan; een bandeau bikini, een triangle bikini, een beugelbikini en een halterbikini. Elke bikini is uniek en elke pasvorm is dan ook mooi. Maar de soort bikini kan je lichaam er anders uit doen laten zien. Als je een bandeau bikini draagt dan worden de schouders automatisch geaccentueerd, dit kan voor sommigen niet zo prettig zijn. En anderen die hebben daar geen probleem mee. De beugelbikini is een zeer fijne bikini als je een vollere buste hebt. De beugel ondersteund, en zorgt ervoor dat het fijner zit.

Tip 3: de kleur van de bikini

De kleur kiezen die je mooi vindt kan je altijd doen. Maar dat is niet altijd de beste keuze helaas. Het kan namelijk zo zijn dat het niet mooi staat bij je huidskleur, of dat het gewoon niks toevoegt. Probeer dan ook een kleur bikini uit te zoeken die je ogen laten stralen, je haren accentueren en je huidskleur goed naar voren laat komen!

 

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *