Startlog

Een log over van alles

werken goede voornemers
Gezondheid Mannen Vrouwen

Werken aan je goede voornemens

2019 is weer bijna aangebroken en dat betekent natuurlijk dat er weer veel goede voornemens voorbij komen. Hierbij kan je natuurlijk denken aan dingen als beter eten, dus bijvoorbeeld minder vlees. Of misschien wel een paar maanden geen alcohol? Meer tijd met familie doorbrengen, ander werk zoeken of wat dan ook je eigen doel is. Maar de meest bekende goede voornemen is toch echt, je raadt het al, meer sporten. Om jou wat inspiratie te geven voor een aantal leuke en uitdagende nieuwe sporten voor het nieuwe jaar, hebben wij een lijstje gemaakt. Je hoeft er natuurlijk niks mee te doen, maar met een kleine beetje goede wil heb jij zo weer die sportflow te pakken.

Kickboxen tot je erbij neervalt

Ook al ziet het er gevaarlijk uit en denk je er liever niet aan om deze sport uit te oefenen, geef het een kans! Kickboxen is namelijk een van de zwaarste sporten. Bij kickboxen verbrandt je namelijk niet alleen veel calorie├źn, je krijgt er een goede conditie van en je kracht en snelheid worden ook erg verbeterd. Bij deze sport zorg je er dus niet alleen voor dat je fitter wordt, want doordat je sterker en fitter wordt, voel je je ook een stuk veiliger op straat. Want zeg nou zelf, het voelt toch best wel stoer om jezelf goed te kunnen verdedigen?

Zwemmen is goed voor je hele lichaam

Niets is lekkerder dan een heerlijke middag in een zwembad ronddobberen. Het probleem is alleen wel dat je er met alleen ronddobberen in een zwembad niet komt. Wil je echt fitter worden, dan zul je toch wat meer moeten bewegen in het water. Baantjes trekken is super goed voor je lichaam. Je traint hierbij bijna elk spiertje in je lichaam. Wil je jezelf nog meer uitdagen? Ga dan eens zwemmen in een zwemspa, gegarandeerd dat jij je weer fit zult voelen na een paar weken zwemmen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *