Startlog

Een log over van alles

Elektrische auto
auto's Mannen Reizen Vrouwen

Altijd de auto opladen

Elektrisch rijden is niet meer weg te denken vandaag de dag. Steeds meer autofabrikanten bieden elektrische of hybride modellen aan, wat natuurlijk met de bijkomstigheid van opladen komt. Een elektrische auto dient natuurlijk van voldoende stroom voorzien te zijn, wil het kunnen rijden. Hierin zijn verschillende mooie oplossingen. De bekendste is natuurlijk de oplaadpaal, maar die is niet overal beschikbaar.

Om daar een handig overzicht van te krijgen is er een mooie website die dit laat zien. Zo kunt u uw auto opladen met het systeem van Yeetpower. Yeet heeft in heel Nederland oplaadpalen staan en u kunt op een gemakkelijke manier een snellader zoeken. Voordat u op reis gaat kunt u dan precies checken of er toevallig een in de buurt van uw bestemming staat. Dan kan u de auto laten opladen terwijl u bijvoorbeeld op afspraak bent.

Lokale laadoplossingen

Als u in uw buurt meerdere gebruikers van elektrische auto’s ziet of kent, dan loont het om de gemeente te contacten voor het aanleggen van een oplaadplek. Dit kan bijvoorbeeld bij u in de buurt zijn, waarvoor er mooie oplossingen beschikbaar zijn. Dit zijn de laadpalen die veelal door de gemeente geplaatst worden of waarvoor u subsidie kunt krijgen. Ook zijn dit de meest bekende voorbeelden, maar er zijn meer oplossingen dan alleen dat.

Wat te denken van de wallbox? Een meer compacte vorm van een laadpaal, die u op vrijwel elke gewenste plek kunt laten aanleggen. Dit kan bij u thuis, maar bijvoorbeeld ook op kantoor of op een andere locatie waar u veel te vinden bent. Daarmee heeft u altijd een manier om uw auto op te laten met een systeem van Yeetpower. Dit komt het gebruikersgemak van elektrisch rijden natuurlijk behoorlijk ten goede.

Oplossingen op maat

Voor zakelijke instellingen, voor gemeentes en particulieren zijn er verschillende systemen beschikbaar om de elektrische auto op te laden. Met de opmars van elektrisch rijden is het ook niet langer een vreemd straatbeeld met laadpalen her en der, het moedigt elektrisch rijden immers alleen maar aan. Daarin heeft Yeetpower voldoende maatoplossingen beschikbaar en dat zorgt voor verschillende voordelen.

Maatwerk spreekt natuurlijk voor zich, maar ook vormt de aanleg van nieuwe laadpunten een uitbreiding voor het netwerk, waardoor u steeds meer mogelijkheden en locaties heeft om uw auto op te laden. Minstens zo belangrijk is dat autorijden hierdoor steeds meer milieuvriendelijk wordt, gezien de overstap naar elektrisch rijden enorm toeneemt. Zo is het aantal elektrische auto’s op de weg in 2020 verdubbeld tegenover 2019.

Ontdek elektrisch rijden

Het advies is om serieus naar elektrisch rijden te kijken. Het is duurzaam, goed voor het milieu en het scheelt u ook in de portemonnee. Hoe meer u elektrisch kunt rijden, des te minder brandstof het kost en we weten allemaal dat brandstof erg duur is. Vele malen duurder dan elektrisch rijden, wat veelal voordelen kent vanwege de subsidieregelingen. Als u overstapt naar elektrisch rijden, dan zal Yeetpower proberen om zoveel mogelijk laadpalen en andere vormen te realiseren en plaatsen.

Samen werken we dan aan een schonere en betere wereld. Wat begint met uw auto opladen met een systeem van Yeetpower!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *