Startlog

Een log over van alles

Vanaf nu kun je ook alleen voor overdag een hotelkamer boeken
Mannen Reizen Vrouwen

Vanaf nu kun je ook alleen voor overdag een hotelkamer boeken

Hotels staan eigenlijk een heel groot deel van de dag leeg doordat veel mensen voornamelijk alleen gebruik maken van de hotels om er te overnachten. Hier is nu een oplossing voor bedacht. Om de lege ruimte op te vullen bieden steeds meer hotels hun hotelkamers ook overdag aan. Eigenlijk best handig als je je bedenkt hoeveel lege ruimte er eigenlijk is. Wil jij weten waarom jij een dagkamer zou kunnen boeken? In dit blog geven we je wat voorbeelden!

Even lekker op een andere plek werken


Door de corona periode hebben we ontzettend veel thuis gezeten met z’n allen. Nog steeds zijn er werkgevers die het fijn vinden wanneer hun medewerkers thuis blijven werken. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen dat het thuiswerken je soms wel een beetje de neus uit komt. Een goede oplossing is om een dagkamer in een hotel te boeken. Zo betaal je niet onnodig voor een overnachting maar kun je wel een dag eruit en lekker in een andere omgeving werken. Het fijne is dat je tijdens een drukke werkdag ook nog eens gebruik kan maken van de roomservice en andere voordelen die een hotel te bieden heeft.

Goede oplossing voor een vertraagde vlucht


Er zijn weinig dingen zo vervelend als een vertraagde of geannuleerde vlucht. Het eindeloos ronddwalen op de luchthaven zonder fatsoenlijke plek om te rusten of te werken en de bizar hoge prijzen in de horeca zorgen voor nóg meer ongemak. In het geval van een vertraagde of geannuleerde vlucht kun je erg goed een dagkamer boeken in een hotel. Door de vele hotels rondom luchthavens kun je vaak al heel snel terecht en kun je rustig ontspannen je dag doorbrengen zonder dat je direct hoeft te betalen voor een overnachting waar je geen gebruik van maakt; ideaal!

Get a Day Room


Een dagkamer is vanaf nu helemaal niet moeilijk meer. Alle hotels die deze optie aanbieden zijn aangesloten bij de website van ‘Getadayroom’. Hier vind je vele hotels in Nederland en België die een dagkamer aanbieden tegen een mooi tarief. Heb je wel gereserveerd maar heb je de dagkamer last minute toch niet meer nodig? Geen stress! Het annuleren van je reservering is tot op het laatste moment kosteloos.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *