Startlog

Een log over van alles

tips kopen kinderkleding
kleding Vrouwen

Tips voor het kopen van kinderkleding!

Er zijn talloze mogelijkheden en merken in de Kinderkleding branche. Like Flo is een bekend, populair kinderkleding merk. De ontwerpers vinden het belangrijk dat kinderen lekker kunnen spelen en ravotten in hun outfit, dat is zeker te zien in de collectie!

Zakgeld

Ben jij een ouder die zakgeld geeft aan je kroost? De grote hamvraag die veel ouders zichzelf stellen is: Op welke leeftijd begin je met zakgeld geven? En hoeveel geld geef je dan? Sommige ouders kiezen ervoor om al vroeg te beginnen met zakgeld geven, zodat hun kind leert omgaan met sparen. Terwijl andere ouders hun kind nog veel te jong vinden om met geld om te gaan en vinden de pubertijd van hun zoon of dochter een gepaste leeftijd. Het gemiddelde wanneer ouders zakgeld geven is op zesjarige leeftijd. Het bedrag verschilt van €1,- tot €10,- per week. Het ligt er natuurlijk ook aan hoeveel je zelf te besteden hebt, probeer hierin realistisch te zijn. Daarnaast is het bevorderlijk om dit goed te bespreken met je zoon of dochter; Waafr gaat het zakgeld heen en waarom?

Zelfstandigheid

Door je kleine mee te laten beslissen in het aankoopproces, creëert je kind een eigen mening en leert zelfstandig een keuze te maken. Mocht je zoon of dochter het nou lastig vinden om een eigen keuze te maken, help dan een handje door één kledingstuk te kiezen waarop je kind een ander kledingstuk kiest. Samen koop je een mooie outfit en hebben jullie goed samengewerkt!

Zomer

De zomer komt eraan! Kan jij ook zo genieten van die fluitende vogeltjes in de ochtend? Of dat je zonder jas naar buiten kan om boodschappen te doen! De vraag is: wat trekken we nou aan met dit lekkere weer? De trends op het gebied van kinderkleding zijn felle kleuren. Voornamelijk roze, rood, oranje, geel en metallic ga je veel terugzien op het strand of in de stad. Wat een blijvende trends is zijn printjes. Je hebt het vast wel eens over straat voorbij zien komen: tijgerprint, panterprint, print met bloemen erop, streepjes en stippeltjes. Combineer deze items met elkaar zodat jij en je kind modieus door de straten kunnen banjeren!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *