Startlog

Een log over van alles

Waar moet je op letten bij het plaatsen van een jacuzzi in eigen tuin?
Vrouwen Wonen

Waar moet je op letten bij het plaatsen van een jacuzzi in eigen tuin?

Steeds meer mensen creëren een wellness in hun eigen huis. Inclusief jacuzzi en vaak zelfs een sauna in eigen tuin. Hoe fijn is het om hier niet meer de deur voor uit te hoeven? Wanneer je hier werkelijk iedere avond gebruik van zou kunnen maken? Om te bekomen van de dagelijkse drukte en stress. Even een momentje voor jezelf te pakken en je batterij weer op te laden? Het is geen wonder dat en jacuzzi in eigen tuin zo ontzettend populair is. Zeker nu deze steeds betaalbaarder en dus ook toegankelijker worden. Een voordelige jacuzzi is tegenwoordig veel makkelijker te vinden. Hierdoor is er voor werkelijk ieder wat wils te krijgen.

Overweeg jij ook om een jacuzzi in je tuin te plaatsen en ben je benieuwd waar je allemaal op moet letten? We zetten de belangrijkste zaken alvast voor je op een rij.

Zet je wensen op een rijtje

Ondanks dat een jacuzzi steeds betaalbaarder wordt, blijft het uiteraard wel een flinke uitgave. Een investering voor jezelf, dat wel. Maar vanwege deze kosten wil je natuurlijk wel de mooiste en beste jacuzzi ontvangen. De jacuzzi die het beste bij jou past. Daarom is het belangrijk om van tevoren al je wensen op een rijtje te zetten.

Wat vind je belangrijker: wil je graag goed kunnen zitten of misschien wel liggen in het bubbelbad? Ben je vooral op zoek naar een jacuzzi met allerlei extra technische snufjes? Of ligt je focus eigenlijk enkel en alleen op de verschillende massagestralen? Voor hoeveel personen moet het bubbelbad zijn?

Bepaal van tevoren welke dingen voor jou van belang zijn. Op basis van die informatie wordt het een stuk gemakkelijker om de juiste jacuzzi te vinden. Online of met de hulp van de specialisten in de showroom van Bubbelkoning spa’s.

Budget

Jacuzzi’s zijn tegenwoordig in alle soorten, maten én prijscategorieën verkrijgbaar. Gemiddeld starten de prijzen vanaf circa vierduizend euro. Dit kan echter oplopen tot meer dan vijftienduizend euro! Bedenk daarom goed hoeveel je maximaal aan de jacuzzi wilt uitgeven. Lukt het je niet om een compleet nieuwe jacuzzi te kopen? Dan zijn er vaak ook showmodellen of jacuzzi’s in de outlet die een stuk van de prijs kunnen afsnoepen. Zo ben je nóg goedkoper uit. Zeker de moeite waard om hier eens te kijken dus.

De plaatsing

Nu is het tijd om de ideale plaats voor jouw jacuzzi te vinden. Soms heb je weinig keus omdat de tuin al niet te groot is. Wanneer je echter wél meer keus hebt, dan is het slim om met enkele zaken rekening te houden.

Bijvoorbeeld met de privacy. Het is fijn als nieuwsgierige buren niet telkens zicht hebben op de jacuzzi. Let tevens ook op of de jacuzzi niet onder een boom of struik wordt geplaatst. Zo voorkom je snellere vervuiling van het water.

Het kan tevens een slim idee zijn om de jacuzzi onder een overkapping te plaatsen. Zo zit je heerlijk afgeschermd voor wind en regen. Hierdoor kan je de jacuzzi het gehele jaar door gebruiken.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *