Startlog

Een log over van alles

kerstpakket-grill-chill
Kerst Mannen Zakelijk

Kerstpakketten 2018 bestellen? 4 handige tips!

In Nederland is het elk jaar weer een traditie om je werknemers te trakteren op een box vol lekkernijen of handige hebbedingetjes. Hierbij laat je niet alleen je waardering zien aan je collega’s, maar geef je ze ook goede moed om volgend jaar weer met 100% motivatie te beginnen. Uit recent onderzoek blijkt dat het geven kerstpakketten de werkefficiënte uiteindelijk kan verhogen. Mensen vinden het fijner om te werken bij een baas die af en toe zijn of haar waardering laat zien. Genoeg redenen dan ook om een geweldig kerstpakket samen te stellen voor je werknemers. Wij geven je 4 handige tips bij het uitzoeken van kerstpakketten 2018!

#1 Neem de tijd

Er is tegenwoordig enorm veel keus uit kerstpakketten. Zo heb je pakketten met Fair Trade producten, Italiaanse kerstpakketten, BBQ pakketten en ga zo maar door. De keuzes zijn eindeloos en dat maakt de beslissing des te lastiger. Het is dan ook niet vreemd om in het najaar al bezig te zijn met het realiseren van de perfecte kerstpakketten voor de aankomende feestdagen. Onze tip? Neem vooral de tijd en laat zien aan je werknemers dat je de tijd genomen hebt om het juiste pakket samen te stellen. Dat laat enkel meer waardering zien en je zal merken dat dit enorm op prijs gesteld wordt!

Italiaanse kerstpakket

2. Zelf samenstellen

Hoe leuk is het om het kerstpakket van jouw collega’s nog persoonlijker te maken? Door de pakketten zelf samen te stellen, laat je je werknemers zien dat je luistert als ze vertellen over hun hobby’s of wensen. Je kunt kerstpakketten speciaal voor man of vrouw samenstellen en het is ook mogelijk om themapakketten samen te stellen. Verras je werknemers met een uniek en persoonlijk kerstpakket! Daar zal het komende jaar zeker over gepraat worden.

3. Themapakketten

Het is anno 2018 helemaal hip om een themapakket samen te stellen. We zijn de oude kerstpakketten met culinaire hoogstandjes nu echt wel zat en willen eens wat anders. Wat dacht je van pizza- of BBQ pakketten? De winterbarbecue mag wat ons betreft echt niet ontbreken en hoe fijn is het om ook deze wens terug te laten komen in de kerstpakketten? Dit jaar kan je werkelijk alle kanten op om jouw waardering voor de werknemers uit te spreken. Schroom je dan ook zeker niet om een beetje ‘outside the box’ te denken, maar wees blij met jouw unieke en stijlvolle aanpak. Dat zullen je collega’s zeker waarderen!

kerstpakket-familie-bbq
kerstpakket barbecue

4. Geef je collega’s de keus

Klagen jouw werknemers ook dat de kerstpakketten helemaal niet aansluiten op hun wensen en belandt de helft vaak in de prullenbak? Dat is uiteraard hartstikke zonde en niet de bedoeling! Met de kerstpakketten 2018 kan jij een verschil maken. Zo zijn er genoeg werkgevers die hun collega’s de keus geven uit een specifiek lijstje met verschillende pakketten. Zo bepalen zij zelf welk pakket bij hun wensen past en krijg je ook geen scheve gezichten meer tijdens het uitpakken. Vind je dit toch te ver gaan? Schenk je werknemers dan een cadeaubon van een grote winkel, zo kunnen zij zelf wat uitzoeken voor een bepaald budget.

 

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *