Startlog

Een log over van alles

SEO optimalisatie
Online Marketing Zakelijk

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Je wilt met je website of webshop een hogere positie behalen in de zoekresultaten van Google? Dit is precies wat zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO (Search Engine Optimization) doet. Iets wat cliché, maar het verbeteren van je website voor Google is tegenwoordig onmisbaar. Om voorop te (blijven) lopen op het gebied van zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om nieuwe ontwikkelingen tijdig te signaleren om zo de concurrentie te slim af te zijn. Trafic Today helpt je hierbij!

Wat valt er onder zoekmachine optimalisatie?

SEO is een verzamelnaam. Hieronder lichten we deze zoekmachine optimalisatie werkzaamheden waarmee Traffic Today jouw bedrijf naar een next level tilt toe. Technical SEO zorgt ervoor dat de spider van Google jouw website zo goed mogelijk kan uitlezen en begrijpen. Door middel van content, schrijf je waar jouw doelgroep naar op zoek is. Belangrijk blijft linkbuilding, het aantal verwijzingen naar een website of pagina. Google wil iemand die in de stad op zijn mobiel zoekt bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde winkel kunnen tonen en openingstijden kunnen geven, dit is wat Local SEO realiseert.

SEO expert

Social media en conversie optimalisatie

Niet meer weg te denken is het integreren Facebook, Instagram en LinkedIn platformen in je website of webshop. Wat verder nog belangrijk is voor de organische zoekresultaten is conversie optimalisatie. Hiermee zorg je ervoor dat de bezoeker zo goed mogelijk door de website of webshop worden geleid. Op de website van het bureau zie je precies in hoe ze jou hiermee kunnen helpen.

Drie voordelen zoekmachine optimalisatie

Goed scoren in zoekmachines kan flink veel voordelen opleveren. Hier drie voordelen op een rijtje:

  • Wees bekend op het net. Door goed zichtbaar te zijn in de zoekresultaten van Google zorg je voor meer bekendheid voor je bedrijf.
  • Trek de juiste doelgroep aan. Door een juiste optimalisatie, gericht op de juist doelgroep, wordt er zichtbaarheid gecreëerd bij de juiste zoekopdrachten.
  • Langdurig effect. SEO/zoekmachine optimalisatie vergt een lange termijn strategie. In de eerste fase van de zoekmachine optimalisatie zal het moeite kosten om bovenin de zoekresultaten te verschijnen. Maar heb je eenmaal een plek bovenin de zoekresultaten bemachtigd, dan zullen de behaalde resultaten een stuk stabieler zijn dan bij bijvoorbeeld advertising.

Ook gebruikmaken van zoekmachine optimalisatie?

Denk je dat zoekmachine optimalisatie precies is wat jouw organisatie nodig heeft? Traffic Today is jouw partner die je helpt. De specialisten van dit partij luisteren graag naar je wensen en verwachtingen en vertellen je wat zoekmachine optimalisatie voor jouw onderneming zou kunnen betekenen!

SEO

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *