Startlog

Een log over van alles

bier whiskey of wijn
Gezondheid Mannen Zakelijk

Bier, whisky of wijn?

Er zijn veel verschillende alcoholische drank waarvan je kunt genieten. Maar wat drink je nu als een echte man? Ga je aan het bier, drink je een stevige whisky of kies je misschien toch voor een wijntje? Er zijn veel verschillende soorten keuzes die je kunt maken als het gaat om het drinken van deze alcoholische versnaperingen. Maar wat is nu echt een mannendrank? Bier, whisky of wijn?

Bier

Sinds mensenheugenis worden er al bier gebrouwen en voornamelijk gedronken door mannen. Bier is een echte mannen drank. We Drinken het in de kroeg, uit flesjes en we kopen het in kratten bij de supermarkt. Van bier worden mannen blij. Een goed biertje gaat er bij het eten of op een feestje altijd in. Niet alleen pils maar ook speciaal biertjes staan steeds vaker op het menu als echte mannen drank. Een donker biertje of een lekker wit biertje in de zomer. Dat smaakt altijd naar!

Whisky

Een andere echte mannen drank is whisky. Lekker stevig, pittig of als je er echt van houdt een rokerige whisky. Whisky moet je leren drinken wordt vaak gezegd maar het heeft voornamelijk met smaak te maken. Er zijn zoveel verschillende soorten whisky dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Heb je liever een milde whisky? Geen probleem, die zijn er ook er ook. Net als zware, krachtigere whisky’s. Voor elke man is er wel een whisky te vinden. Wil je weten uit welk glas je whisky het beste kunt drinken? Kijk dan eens bij Menfacts.

Wijn

Het klinkt misschien niet voor de hand liggend voor veel mannen, maar wijn is ook een echte mannen drank. Een goed glas rode wijn uit de Bordeaux, de Dordogne of een andere Franse streek gaat er altijd in. Niet alleen Franse wijnen maar ook Spaanse wijnen, Australische wijnen en wijnen uit Zuid-Amerika zijn zeer in trek. Mannen drinken voornamelijk krachtige rode wijnen. Maar als een feestje te vieren valt mag gerust een fles champagne open getrokken worden. Wijn, bier en whisky zijn dus allemaal echte mannenzaken.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *