Startlog

Een log over van alles

Woonkamer
Mannen Vrouwen Wonen

Alles wat je wilt weten over de betonlook

Is jouw badkamer toe aan een nieuwe look? Dan is de betonlook zeker het overwegen waard. Deze vrij recente trend is prachtig voor in de badkamer. Het is volledig naadloos en bovendien in iedere RAL- en NCS kleur verkrijgbaar, zo bijvoorbeeld ook bij HomeOfConcrete. Zo kun jij de perfecte look samenstellen voor de badkamer van je dromen. Daarnaast zorgt het ook voor een luxe uitstraling, die tegelijkertijd zowel tijdloos als stoer is. De betonlook is dan ook niet voor niets zo populair. Maar wat is de betonlook nu precies? En welke voor- en nadelen kleven eraan vast?

Wat is betonlook?

De naam betonlook suggereert in principe al dat het niet om echt beton gaat, maar een product dat erop lijkt. Binnen de categorie betonlook zijn er diverse producten te vinden voor uiteenlopende doeleinden. Zo is er beton cire, een waterbestendig stuc product dat bijvoorbeeld wordt toegepast in de inloopdouche of op de vloer van de doucheruimte. Maar ook op de wanden kan betonlook worden toegepast. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een badkamermeubel of wastafel te laten afwerken met een betonlook. Beton cire voor de badkamer online kopen behoort bovendien ook tot de mogelijkheden, wat ideaal is wanneer je al een keuze hebt gemaakt.

De voor- en nadelen

Twijfel je nog over betoncire online kopen? Dan is het verstandig om de voor- en nadelen eerst even op een rijtje te zetten. Op die manier kun je een betere afweging maken en uiteindelijk tot een weloverwogen besluit komen. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is een groot voordeel van de betonlook dat het verkrijgbaar is in iedere RAL- en NCS kleur. Zo kun je iedere gewenste kleur kiezen die perfect aansluit bij je persoonlijke voorkeur. Een ander groot voordeel van Chalk Paint is het feit dat het gemakkelijk schoon te maken is. Daarnaast is het materiaal ook nog eens 100% waterdicht, wat natuurlijk ideaal is voor de badkamer. Maar, zoals bij ieder type vloer of wand het geval is, zitten er ook aan de betonlook in de badkamer enkele nadelen. Zo neemt het aanbrengen ervan veel tijd in beslag. Het duurt namelijk minstens een week, aangezien een betonlook wand of vloer uit maar liefst 5 lagen bestaat. Ook de droogtijd kan een nadeel zijn. Het duurt minstens een week voordat de laklagen goed droog zijn, waarbij geduld dus een schone zaak is.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *