Startlog

Een log over van alles

het nieuwe werken
Zakelijk

Het nieuwe werken

Technologie, het bedrijfsleven en alles om ons heen veranderd in een hoog tempo. Om onderdeel te kunnen blijven van de maatschappij en de manier waarop gewerkt wordt is het daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet achterblijft. Vroeger was het bijvoorbeeld heel normaal als je 40 jaar voor dezelfde baas werkte en dan op je 65e met pensioen kreeg. Als cadeau kreeg je dan taart en als je geluk had een horloge. Tegenwoordig werken we veel flexibeler. Het is gebruikelijk om sneller van baan te wisselen en ook werken we niet allemaal op één vaste plek. Thuis werken is voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld bijvoorbeeld.

Zelfstandig ondernemer

In de tijd waarin we leven zijn er veel mensen die zelfstandig ondernemer zijn. Door ervoor te kiezen om niet voor een baas te werken hebben zij de vrijheid van het werk dat zij doen zelf in handen. Het is daarbij wel belangrijk dat zelfstandige ondernemers niet blijven hangen op één bepaald punt. Daarom is het verstandig om als ondernemer altijd om je geen te kijken en gebruik te maken van de hulpbronnen die je kunt vinden. Omdat je niet alles zelf kunt doen is het wel eens fijn om geholpen te worden. Je kunt dan goed gebruik maken van een websitezaken waarmee je ideeën en inspiratie kunt op doen.

Werken in de Cloud

Als zelfstandig ondernemer, maar ook als gewone werknemer, is het wel zo prettig dat de bestanden en de administratie die je hebt allemaal op orde zijn. Het is prettig als je overal waar je werkt zo bij deze bestanden kunt zonder dat je aangesloten hoeft te zijn op een vast netwerk. Hiervoor kun je gebruik maken van een Cloud. Dit is een virtuele schijf waar al jouw data en bestanden bewaard wordt. Het handige van werken in de Cloud is dat je deze bestanden overal waar je werkt zo kunt benaderen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *