Startlog

Een log over van alles

gadgets
Gadgets Mannen

Gadgets en andere hebbedingen

Mannen worden vaak blij van gadgets en andere technische hoogstandjes. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals een mooi horloge maar ook zaken zoals een stoere sportauto of een nieuwe barbecue. Hoe je het ook wendt of keert, mannen houden nu eenmaal van hebbedingen. Echte mannen dingen vindt je op mannentips.nl en als je inspiratie op wilt doen voor een leuk cadeau of als je zelf misschien op zoek bent naar iets leuks, kijk dan eens naar de volgende gadgets en hebbedingen.

Barbecue

Eén ding waar mannen echt van houden als het om koken gaat is barbecueën. Achter de barbecue voelen mannen zich een echte oermens. Grote stukken vlees grillen op hete kolen haalt het beest in een man naar boven. Geen wonder dat mannen dan ook blij worden wanneer ze een nieuwe barbecue of toebehoren voor barbecueën cadeau krijgen. Een nieuwe barbecue is misschien wat prijzig maar kleine dingen zoals een tang om het vlees mee om te keren of een thermometer om de juiste temperatuur te meten zijn vaak zeer gewenst.

Elektronica

De meeste mannen houden ook van spelletjes en dan het liefst op een gameconsole. Je kunt een man dus altijd wel blij maken met een spelletje. Andere gadgets zoals een smartwatch of een echte platenspeler doen het ook zeer goed. Kijk voor inspiratie voor het geven van leuke gadgets of elektronica aan een man eens bij mannencenter.

Gereedschap

Het hebben van het juiste gereedschap is het halve werk, dit is dan ook voor veel mannen zeer belangrijk en leuk om te krijgen. Dan hebben we het niet over een simpele set met schroevendraaiers maar om het grotere werk. Het liefst heeft elke man de krachtigste machines om elke klus binnen een handomdraai en met perfectie te kunnen klaren. Ook in kleine vormen kan gereedschap erg handig zijn. In de vorm van een handige multitool bijvoorbeeld. Een multitool heeft de grootte van een creditcard en is voorzien van inkepingen met een schroevendraaier, centimeter, een zaag en natuurlijk een opener voor bierflesjes.

 

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *