Startlog

Een log over van alles

Kerstcadeau ideeën
Kerst

Kerstcadeau ideeën

De feestdagen zijn voor veel mensen de leukste periode van het jaar. Dit is het moment waar je weer even samen kunt zijn met vrienden en familie en even niet hoeft te denken aan werk. Als werkgever kun je je personeel verrassen en een kleinigheidje geven als dank voor het harde werk van afgelopen jaar. 

Een kerstgeschenk voor personeel is een mooi bedankje dat veel bedrijven geven aan het einde van het jaar. Veel werknemers kijken altijd uit naar het kerstcadeau omdat hier vaak leuke producten in zitten. Het is dan als werkgever ook belangrijk dat je een goed kerstcadeau regelt. 

De leukste kerstcadeaus worden in dit artikel uitgelicht. Zo sta je nooit met lege handen en weet je altijd zeker dat het personeel tevreden zal zijn. Lees snel verder om de leukste kerstcadeaus te ontdekken.

Traditioneel kerstpakket 

Vind je een digitale kerstmarkt misschien iets te veel? Dan kun je altijd nog kiezen voor een traditioneel kerstpakket. Dit is een versierde doos die is gevuld met verschillende luxe producten. Denk bijvoorbeeld aan een goed fles wijn en een kaasplankje met lekkere kazen. 

Met een traditioneel kerstpakket zit je altijd goed, want er zitten veel verschillende producten in het kerstpakket. Zo zit er altijd wel iets in het kerstpakket dat jouw personeel leuk vindt. Tevens kun je het kerstpakket aanpassen aan de doelgroep. Zo zijn er kerstpakketten voor zowel jongeren als ouderen. 

Je kunt er ook voor kiezen om het kerstpakket zelf te vullen. Zo kun je voor iedereen een persoonlijk kerstpakket samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke brief schrijven en deze in het kerstpakket stoppen om je waardering te uiten.  

Traditioneel kerstpakket

Digitale kerstmarkt 

Als je graag met de tijd mee wilt gaan en op zoek bent naar een modern concept, dan is een digitale kerstmarkt een echte aanrader. Een digitale kerstmarkt klinkt misschien heel gek, maar het zal zo helemaal duidelijk worden waarom dit toch een goed keuze is. 

Bij een kerstmarkt denk je natuurlijk aan veel kleine kraampjes waar je leuke producten kunt kopen. Een digitale kerstmarkt heeft precies hetzelfde idee, alleen wordt het aanbod nu online gepresenteerd. Het personeel krijgt een budget dat kan worden besteed aan de verschillende cadeaus die op de kerstmarkt worden aangeboden.

Dit kerstcadeau heeft twee grote voordelen. Ten eerste is het volledig online en dus ook geheel coronaproof. Ten tweede zal het personeel nooit teleurgesteld zijn omdat ze altijd een cadeau kunnen kiezen dat zij leuk vinden. Dit maakt een digitale kerstmarkt dan ook het perfecte kerstcadeau.  

Keuze kado kerst

Vind je een traditioneel kerstpakket misschien toch iets te saai, of ben je bang dat het personeel de cadeaus niet leuk zal vinden? Dan kun je kiezen voor een keuze kado kerst. Bij dit type cadeau kan het personeel zelf kiezen welk cadeau ze graag willen. 

Het concept lijkt eigenlijk best wel veel op een digitale kerstmarkt. Je kunt namelijk wederom online kiezen welk cadeau je graag wilt hebben. Je hebt dus altijd meer vrije keuze dan bij een traditioneel kerstpakket. 

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *