Startlog

Een log over van alles

Cadeaus
Gadgets Kerst Mannen Vrouwen

Wat koop je dit jaar tijdens de feestdagen?

Je moet elk jaar weer een nieuw cadeau bedenken voor je gezin, je vrienden en je familie als de decembermaand nadert. Wat geef je je naasten dit jaar voor cadeau? Kinderen weten vaak dondersgoed wat ze willen, die hebben een ellenlange verlanglijst. Maar wat geef je je ouders, je zwager, je schoonzus? We geven je wat tips zodat je ook dit jaar weer met mooie cadeautjes aan kunt komen zetten.

Cadeaus voor mannen

Het is vaak best lastig om een leuk cadeau voor een man te bedenken, vooral als je niet weer wilt kiezen voor sokken, een fles wijn, whisky, of een cadeauset met douchegel. Het wordt een stuk makkelijker als de man in kwestie van gamen houdt. Dan kun je gewoon het nieuwste spel voor zijn gaming platform aanschaffen. Dit jaar heb je het voor het uitzoeken. De nieuwe PlayStation 5 komt uit, dus kun je een mooi spel voor op deze console geven. Als je echt uit wilt pakken kun je natuurlijk ook een game computer kopen bij een game pc winkel. Zo’n cadeau is behoorlijk aan de prijs, dus dan is het aan te raden samen met vrienden of familie geld bij elkaar te leggen. Je weet bijna zeker dat hij ontzettend blij is met zijn cadeau.

Voor vrouwen

Ook voor dames is het niet altijd makkelijk. Ze heeft alles al! Dus wat geef je haar dan? Misschien is het dit jaar leuk iets bijzonders voor in haar interieur te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zout lamp? Een zoutlamp is gemaakt van roze Himalayazout en staat prachtig. Als je de lamp aanzet schijnt er een zacht, roze licht door de ruimte. Bovendien werkt het zout zuiverend. Dit is een prima cadeau voor vrouwen die van een mooie, vrouwelijk inrichting houden of voor meiden die bijvoorbeeld aan yoga doen en hun yogaruimte willen inrichten. Heeft ze al een zoutlamp? Dan kun je denken aan luxe wierook of geurkaarsen, luxe handdoeken of een mooie waterkaraf. Tijdens de feestdagen maak je het natuurlijk net wat specialer, dus koop voor haar vooral iets wat ze ontzettend mooi vindt, maar nooit zelf zou kopen.

Inpakken en uitpakken

Je hebt een bijzonder, passend cadeau uitgezocht voor je vrienden en familie. De laatste kers op de taart is natuurlijk de verpakking. Maak er echt een feestje van door pakpapier met glitter te gebruiken. Doe er een mooie strik omheen, plak er een zilveren of gouden strik op, en geef er een mooie kaart bij met oprechte gelukwensen voor het nieuwe jaar. Als je je cadeaus en inpakpapier op tijd in huis haalt, kun je er rustig voor gaan zitten en maak je van elk cadeau een waar kunstwerk.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *