Startlog

Een log over van alles

De beste bordspellen om deze kerst cadeau te doen
Kerst

De beste bordspellen om deze kerst cadeau te doen

Als je op jacht bent naar het perfecte kerstcadeau, is een bordspel altijd een veilige gok. Of je nu iets zoekt waar alle gezinsleden van kunnen genieten of iets om je kinderen urenlang te vermaken, er zijn verschillende klassieke bordspellen die nooit uit de mode raken. Hier een blik op enkele van de beste bordspellen om deze feestdagen te geven

Nadenken met Cluedo

Een klassiek moordmysteriespel en een van de populairste bordspellen aller tijden, Cluedo bestaat al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw en is nog steeds actueel. Spelers moeten een “whodunit” oplossen door aanwijzingen te verzamelen en af te leiden wie het gedaan heeft, waar het gedaan is en met welk wapen. Het is leuk voor mensen van alle leeftijden en stimuleert het probleemoplossend vermogen van jongere spelers

Altijd gezelligheid met Monopoly

Monopoly bestaat al sinds 1935 en blijft een van de populairste bordspellen uit de geschiedenis. In dit tijdloze spel verzamelen de spelers eigendommen, bouwen huizen en hotels, en proberen hun tegenstanders failliet te laten gaan, terwijl ze ernaar streven de rijkste speler op het bord te worden. Net als Cluedo is Monopoly een uitstekende manier om kinderen te leren omgaan met geld en tegelijkertijd veel plezier te hebben. Het leuke van Monopoly is dat er ook veel verschillende soorten zijn. Heb je inmiddels het klassieke spel uitgespeeld, dan kun je ook nog gaan voor een thema versie of eentje met aangepaste spelregels. Zo krijgt deze geweldige klassieker een hele nieuwe dimensie.

Het tactische UNO

Dit snelle kaartspel is perfect voor kinderen vanaf 7 jaar. De spelers spelen om de beurt kaarten op kleur of nummer totdat één persoon als eerste al zijn kaarten kwijt is – maar pas op! Het spel bevat een paar speciale actiekaarten die de zaken door elkaar gooien, zoals Overslaan of Omkeren, waardoor de winnaar of verliezer in een oogwenk kan veranderen. UNO is zeker een hit voor je familie deze feestdagen!

Bordspelletjes kopen

Bordspellen zijn uitstekende geschenken voor elke gelegenheid, maar vooral tijdens de feestdagen wanneer gezinnen manieren zoeken om zich tijdens de koudere weermaanden binnenshuis te vermaken. Van klassiekers als Cluedo en Monopoly tot nieuwere favorieten als UNO, er is hier zeker iets dat iedereen in je huis deze kerst zal bevallen! Of je nu op zoek bent naar een onderhoudende gezinsactiviteit of hoopt je kind een paar waardevolle lessen te leren over besluitvorming en tegelijkertijd plezier te hebben, deze top bordspellen zullen dit jaar een prachtige aanvulling zijn onder je boom! Ben jij nog op zoek naar leuke bordspelletjes voor deze kerst? Neem dan eens een kijkje in het zeer uitgebreide assortiment van Top1Toys.nl of kom eens langs in een van de fysieke winkels!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *