Startlog

Een log over van alles

Puzzelstukjes
Kerst Mannen Vrouwen

Puzzels 1000 stukjes online kopen 

De koude wintermaanden komen er weer aan. De hoogste tijd om de verwarming op te stoken, de kaarsjes aan te steken, een lekker glas wijn erbij te pakken, voor de kinderen een glaasje fris en om heerlijk een avondje te gaan puzzelen. Dit kan je doen met je familie, vrienden of pak even lekker een momentje voor jezelf terwijl je luistert naar die podcast die je al een tijdje wilde luisteren. Puzzels hebben een verschillende moeilijkheidsgraad. Wil je een keer wat meer uitdaging? Koop een puzzel van 1000 stukjes online. Je hoeft er de deur niet eens voor uit!

Puzzel 1000 stukjes Disney

Disney, wie houdt er niet van? Kinderen én volwassenen kijken maar al te graag naar al die leuke Disneyfilms. Ken jij zo iemand die helemaal weg is van Disney? Of wil je je kinderen, of je vriendin die stiekem ook zo fan is van Disney eens verrassen met wat anders? Denk dan eens aan een Disney puzzel van 1000 stukjesJe hebt de keuze uit allerlei verschillende Disney puzzels, zoals Frozen, Peter Pan, Toy Story of de Disney classics. Zeker weten dat jij iemand heel blij maakt met een puzzel!

Jan van Haasteren het park 3000 stukjes

Als jij een echte puzzelaar bent dan ben jij misschien inmiddels al wel uitgekeken op de puzzels van 1000 stukjes. Hoogstwaarschijnlijk ben je eigenlijk stiekem wel toe aan een nieuwe uitdaging. Dan is Jan van Haasteren het park van 3000 stukjes dé puzzel voor jou! Hier zal je zelfs als echte puzzelaar wel een tijdje zoet mee zijn. De puzzels beelden leuke situaties af; in dit geval een park. Het is moeilijk te leggen, omdat de figuurtjes in de puzzel op elkaar lijken en ook nog eens vrij klein zijn. Hierdoor moet je echt goed op de details details en kleine verschillen letten.

Marino Degano puzzels

Ben jij een echte dierenliefhebber en ook een puzzel fan, of ken jij een dierenliefhebber en denk je: ‘hij of zij kan wel eens een nieuwe hobby proberen’? Voor leuke dieren puzzels moet je echt eens kijken naar Marino Degano puzzels. Dus of je nou een echte puzzelaar bent of net begint met het leggen van puzzels, iedereen kan een puzzel vinden die hij of zij leuk vindt om te leggen. Wist je dat het ook goed isvoor je brein! Je hersenen zullen alert zijn maar tegelijkertijd ontspannen. Dit heet de alfa-staat. Hierdoor krijg je minder stress, je humeur wordt er beter van en je kan je beter concentreren. Wat wil je nog meer? Heel snel op zoek naar een puzzel die bij jou past!

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *