Startlog

Een log over van alles

Gadgets

Dit is de top 3 meest onderschatte gadgets!

Sommige gadgets zoals de e-bike of de tablet hebben een ware aardverschuiving veroorzaakt. Zij zijn niet meer weg te denken uit de samenleving en zijn een langdurige hype geworden. Dit geldt echter zeker niet voor álle gadgets. Want hoewel bloggers als Leo van Welij graag schrijven over de iets minder bekende gadgets, blijken er nog al te veel te zijn die door het grote publiek onderschat worden. En dat is jammer, want er zijn genoeg van dit soort gadgets die wel degelijk handig kunnen zijn in het dagelijks leven. Waarbij je na de eerste keer gebruiken al volledig om bent. Maar dan moet je het natuurlijk wel proberen. Daarom wordt het hoog tijd om ons te verdiepen in de meest onderschatte gadgets van dit moment. In dit artikel sommen we de top 3 voor je op!

1.    Slimme hometrainers

In het afgelopen jaar is duidelijk geworden hoe belangrijk het is om ook thuis in beweging te blijven. Want wat doe je als de sportscholen dicht zijn, het buiten regent en je verder nergens naar toe kunt? Op de bank met een zak chips hangen verveelt uiteindelijk ook snel. Bovendien is het ook veel minder goed voor de gezondheid. Het is dan ook geen wonder dat de vraag naar fitnessapparaten voor in huis in 2020/2021 explosief toenamen. Maar er is één hype die nog altijd niet bij iedereen bekend is en zelfs nog door velen onderschat wordt. Dan hebben we het natuurlijk over de zogenaamde slimme hometrainers, zoals de Tacx NEO Bike Smart Trainer.

Misschien vraag je jezelf ook wel af: waarom zou je geld investeren in geheel nieuwe technologie als je veel minder kwijt bent aan een simpele hometrainer die op het gebied van lichaamstraining waarschijnlijk hetzelfde effect heeft? Het komt allemaal neer op extra (digitale) ondersteuning. Slimme hometrainers geven je direct toegang tot een bijbehorende app en ingebouwde touchscreen om online lessen te volgen, extra trainingen uit te voeren of je te laten begeleiden en motiveren door deskundige instructeurs. Als je op zoek bent naar de juiste begeleiding en de spreekwoordelijke stok achter de deur, dan is een slimme hometrainer een goed idee.

2.    Elektrische steps en skateboards

Uren kon je als kind doorbrengen op de step of skateboard. Rondjes om het huis rijden of simpelweg met je vrienden samen op pad gaan. Inmiddels ben je de traditionele stap en skateboard misschien een beetje ontgroeid, maar er zijn wel een aantal handige, nieuwe gadgets waarmee je misschien je voorliefde voor deze geweldige producten weer kunt laten oplaaien. Namelijk de e-steps en e-skateboards.

Elektrische steps

Wel is er een addertje onder het gras wat deze gadgets nog altijd zeer onderschat maakt. Deze zijn namelijk in Nederland nog altijd op de openbare wegen verboden. Gelukkig proberen liefhebbers van de e-steps en e-skateboards uit man en macht om de regelgeving te veranderen. En dat is goed nieuws, want deze producten kunnen het leven van heel veel mensen een stuk makkelijker (en stiekem ook leuker) maken.

3.    Robotstofzuigers

In tegensteling tot wat veel mensen denken zijn robotstofzuigers eigenlijk helemaal niet nieuw. Al aan het eind van de jaren ’90 werden ze voor het eerst geïntroduceerd. Natuurlijk is de techniek door de jaren heen wel enorm verbeterd. Bovendien zijn er ook genoeg huishoudens waar ze anno 2021 te vinden zijn. Maar niet zo veel als men had verwacht toen ze deze gadget op de markt brachten. Dat robotstofzuigers hiermee zwaar onderschat worden, blijkt wel uit de talloze voordelen. Zo besparen deze handige apparaten extra tijd, kunnen ze eenvoudig op plekken komen waar jij zelf niet bij komt en zijn ze de ideale keuze voor mensen met een lichamelijke beperking.

Kortom: genoeg redenen om de robotstofzuiger nog een kans te geven!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *