Startlog

Een log over van alles

nieuwe iPhone case
Gadgets

3 tips voor het kiezen van een nieuwe iPhone case

De iPhone behoort tot één van de populairste smartphones van dit moment. Door haar gebruiksvriendelijkheid en mooie uitstraling is het een zeer populaire keuze voor zowel jongeren als volwassenen. Natuurlijk wil je je iPhone wel goed beschermen tegen invloeden van buitenaf. Een keertje laten vallen en je zo geliefde iPhone zit plotseling onder de krassen. En wanneer je écht pech hebt, werkt hij zelfs niet meer naar behoren. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw smartphonehoesje, dan sta je direct voor talloze verschillende keuzes. Van iphone cases tot standaard hoesjes.

iPhone cases zijn verreweg het meest populair. Toch is ook kiezen voor dergelijke hoesjes niet zo eenvoudig als het lijkt. Het aanbod is namelijk ontzettend groot. Daarom vind je hier 3 tips voor het kiezen van een nieuwe iPhone case.

1.    Bescherming tegen valpartijen

Werk je op de bouw of ben je iemand die altijd zijn of haar telefoon laat vallen? Dan is het belangrijk dat je over net wat extra bescherming beschikt dan anders. Het is daarom belangrijk om met je eigen gedrag en beroep rekening te houden. Iemand die een beroep beoefent waar de telefoon vaak in aanraking kan komen met valpartijen zal bijvoorbeeld meer baat hebben bij een extra verstevigd hoesje dan iemand die op kantoor werkt.

Weet jij van jezelf dat je de iPhone vaak laat vallen of ben je simpelweg bang dat je niet voldoende oplet als deze in handen is van de kinderen? Kies dan voor een hardcase hoesje. Je kunt hardcases in werkelijk alle soorten en maten krijgen. Vaak beschikken ze over een plastic omhulsel, maar er zijn ook cases van TPU en een gehard glazen plaat op de achterkant verkrijgbaar.

2.    Meer flexibiliteit

Sommige mensen vinden het weer niet zo prettig als hun telefoonhoesje te hard is. Dan missen ze de flexibiliteit om even snel hun hoesje te verwisselen of om hun telefoon soepel te bewegen. In dat geval kun je beter kiezen voor een siliconen hoesje. Dit zijn hoesjes die je flexibel om het hoesje kunt schuiven. Bovendien bieden ze ondanks de flexibiliteit ook extreem goede bescherming. Ook kan je je telefoonhoesje zorgeloos op tafel leggen, omdat deze over opstaande randen beschikt. Hierdoor blijft ook de voorkant altijd goed beschermd.

telefoonhoesje

3.    De prijs

Ook de prijs speelt uiteraard een uiterst belangrijke rol bij het bepalen van het juiste hoesje voor jouw smartphone. Gelukkig kunnen we wel stellen dat niet alleen het aanbod van iPhone cases heel groot is, maar ook de prijsverschillen. Hierdoor is er voor ieder wat wils te vinden. Bedenk wel dat de wat duurdere cases vaak van wat meer duurzame materialen zijn vervaardigd en bovendien ook nog betere bescherming bieden. Het repareren van je toestel is vaak duurder dan een kwalitatief hoesje kopen. Daarom is ons advies – zo ver dat mogelijk is – om voor een kwalitatief en iets duurder hoesje te kiezen. Zo weet je zeker dat je de juiste kwaliteit kunt verwachten en je telefoon van optimale bescherming voorziet.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *