Startlog

Een log over van alles

Praten
Gadgets

Offline met elkaar een praatje maken: doe het met de Kletspot!

Zit je ook wel eens in het weekend op de bank of in de tuin met een gezelschap en zit meer dan de helft stom op zijn of haar telefoon te kijken? Super irritant en ongezellig natuurlijk. Helemaal als je bedenkt dat we vroeger de mooiste en leukste gesprekken hadden aan de keukentafel of op een verjaardag. Gelukkig hebben de makers van Kletspot daar iets op bedacht!

Wat is de Kletspot?

Een pot die zorgt voor ouderwets gezellige tafelgesprekken, de Kletspot! Een spel zonder spelregels waarbij je urenlang plezier hebt met de vragen en dilemma’s op de Kletskaarten. Ook ideaal voor gesprekstof na het eten. Want hoe zit het bijvoorbeeld met jouw grootste blunder? Of welke droomreis wil je nog maken? Even offline met z’n allen en elkaar ECHT leren kennen. Hilariteit gegarandeerd!

Kletspot Babbels

Gevaarlijk leuk offline spel waarbij je op een hilarische manier erachter kunt komen hoe familie en vrienden echt over je denken. Wie aan tafel kan het slechtst tegen kritiek? Wie heeft weleens gestolen en wie is het meest positief? Babbels heeft 200 vragen en weinig spelregels.

Kletspot Gozers

De ultieme manneneditie van de Kletspot met onderwerpen zoals sport, gadgets, geld, vrouwen, misdaad en drank. Leuk voor bij een biertje om gezellig te ouwehoeren met meer dan 100 vragen en dilemma’s.

Kletspot Extra Pittig & Stout

De pittige versie van de Kletspot gaat net over het randje, tikkeltje ondeugend, maar ook spannend. Voor EXTRA ondeugende vragen kun je Kletspotje STOUT proberen (echt alleen geschikt voor volwassenen).

Kletspot Ukkepukkepot

Een echte pot speciaal voor BabyKlets. Een super cadeautje voor een babyshower of kraambezoek. Kletskaartjes en bewaarkaartjes maken van dit potje een verrassend geheel.

Ouderwets gezellige gesprekken

Draai de deksel van de Kletspot af en je hebt urenlang plezier met de vragen die op de Kletskaarten staan gedrukt. Geen afgezaagde vragen zoals ‘Hoe was jou dag vandaag?’ maar hilarische dillema’s zoals ‘Wat is jouw grootste blunder ooit?’ en ‘Ben jij eigenlijk liever 15 cm korter of 25 kilo zwaarder?’ zorgen er gegarandeerd voor dat de tijd voorbij zal vliegen. Voor je het weet is de pauze voorbij en ben je weer helemaal opgeladen om hard aan de slag te gaan.

Bestel de Kletspot

Hebben wij jou overtuigd om een Kletspot aan te schaffen? Mooi! Op de website van Kletspot heb je keuze uit veel verschillende soorten Kletspotten. Van Kletspotten voor kinderen tot aan volwassenen en Kletspotten voor iedere leeftijd. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact met ze op!

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *