Startlog

Een log over van alles

vakantiefoto’s
Reizen

5 toffe dingen om te doen met je vakantiefoto’s

Na een heerlijke vakantie vol herinneringen die je hebt vastgelegd op foto, wil je hier natuurlijk af en toe naar kunnen kijken. Zo kun je alleen of samen nog nagenieten van de geweldige tijd die je hebt beleefd. Waarschijnlijk upload je de foto’s, maar hieronder zijn 5 toffe dingen om te doen met je vakantiefoto’s via fotoboeken.nl.

1. Afdrukken

 

 

Dit is de meest standaard optie, maar zeker niet minder leuk. Maak bijvoorbeeld een mooie collage van verschillende vakantiefoto’s met daarin een sfeer verwerkt. Of kies een top 3 van jouw foto’s en plaats ze in een fotolijstje. Je kunt heel makkelijk het formaat en het materiaal kiezen. Vanaf €0,17 per afdruk. Hoe dan ook, een foto afdrukken is altijd een goed idee.

2. Wanddecoratie

 

 

Wil je liever één foto in de spotlight zetten? Dat kan natuurlijk ook! Hang met trots jouw mooiste foto aan de muur. Dit kan op bijvoorbeeld canvas, plexiglas, dibond, aluminium, forex of hout. Keuze genoeg. Sommige vakantieherinneringen zijn zo mooi dat je het liefst er de hele dag naar zou willen kijken. Kies het materiaal dat het beste matcht met jouw interieur. Zo heb je altijd een catchy item binnenshuis.

3. Kalender

 

 

Maak een jaarkalender of een verjaardagskalender met jouw ultieme vakantiefoto’s! Zo heb je in de grijze wintermaanden mooie herinneringen aan de spetterende vakantie. Stel dit zelf eenvoudig samen, en vergeet nooit meer belangrijke mensen in jouw leven te feliciteren. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk als cadeau voor degene met wie je op vakantie bent geweest. Kies A4- of A3-formaat en je hebt een originele kalender in huis.

 

4. Wenskaarten

 

Heb je een ontzettend vrolijke of mooie vakantiefoto van bijvoorbeeld een zonsondergang? Dit kun je als originele wenskaart laten afdrukken. Zo maak je het net even wat persoonlijker. Kies voor een vlakke kaart of een vouwkaart. Beide zijn in de vormen liggend, staand en vierkant. Ideaal voor een verjaardagskaart, kerstkaarten of gewoon communicatiekaarten. Ze worden geleverd in setjes van 12 stuks inclusief enveloppen.

5. Fotoalbum

 

 

Last but not least: het maken van een fotoboek. Dit is het ultieme idee om iets met je vakantiefoto’s te doen. Liggend of staand, met of zonder omslag of venster omslag. Wat jij maar wil. Je kunt het helemaal naar jouw eigen voorkeur aanpassen. Bundel al jouw foto’s en herinneringen eenvoudig en snel in jouw fotoboek. Leuk om eens in de zoveel tijd dit fotoboek erbij te pakken en samen met anderen te bladeren door de vakantieherinneringen. Ook tijden later is het leuk om iets in de hand te hebben. Het allerleukste is dat het professioneel eruit ziet en het helemaal persoonlijk is.

Het voordeel aan fotoboeken.nl is dat je hier gemakkelijk en snel foto’s kunt uploaden vanaf jouw smartphone, tablet of laptop. Met een eenvoudige editor kun je veel naar jouw eigen smaak aanpassen. Bovendien is het altijd en overal toegankelijk. Bovendien wordt het in hoge kwaliteit en snel geleverd. Wat je ook doet, hopelijk helpen bovenstaande tips om de geweldige vakantiefoto’s te gebruiken.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *