Startlog

Een log over van alles

Zakelijk toestel aanschaffen? Kies voor refurbished
Zakelijk

Zakelijk toestel aanschaffen? Kies voor refurbished

Sta je op het punt om jouw smartphone om te zetten naar een zakelijk abonnement? Of heb je al een zakelijk abonnement, maar voldoet het toestel niet meer aan jouw wensen en behoeften? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een nieuw toestel aan te schaffen. Echter, als je meerdere toestellen moet aanschaffen om zo ook voor uniformiteit binnen het bedrijf te zorgen, kan dit een hoop kosten met zich meebrengen. Heb je daarom wel eens nagedacht over een zakelijk refurbished toestel? In dit blog leggen we uit waarom een refurbished smartphone ook voor zakelijk gebruik een hoop voordelen met zich meebrengt.

1.      Stukken goedkoper dan nieuwe toestellen

Een van de grootste voordelen van een refurbished toestel ten opzichte van een nieuw toestel, is dat een refurbished smartphone een stuk goedkoper is. Zo heb je al een refurbished iPhone 7 rond de €200. Dan heb je wel een instapmodel, dus dat wil zeggen dat het toestel een geheugen heeft van 32GB. Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf hoe intensief het toestel gebruikt gaat worden. Hoef je er alleen mee te bellen en af en toe je mail mee te checken? Dan is zo’n instapmodel zeker geschikt als zakelijk toestel. Wanneer je regelmatig foto’s voor je werk moet maken kan het geheugen snel vol raken. Dan is het raadzaam om voor een toestel te kiezen met meer geheugen. Daarnaast kun je als zakelijke klant vaak korting krijgen op de totaalprijs wanneer je een grotere hoeveelheid refurbished toestellen aanschaft.

2.      Oude zakelijke telefoons inleveren tegen refurbished smartphones

Heb je al een grote partij zakelijke telefoons waar je niks meer mee doet? Dan heb je als zakelijke klant vaak ook nog de mogelijkheid om je oude toestellen in te leveren waar je ook nog een leuke vergoeding voor krijgt. Dit scheelt natuurlijk ook weer op de kosten voor de aanschaf van refurbished telefoons. Als je van plan bent om de oude toestellen in te leveren, is het natuurlijk wel heel belangrijk om de vertrouwelijke data van het toestel te verwijderen. Er zijn bedrijven waarbij je de data op oude toestellen kunt laten verwijderen. Zij werken dan met gecertificeerde producten om op een professionele wijze alle data op de oude toestellen af te halen.

3.      Beter voor het milieu

Staat duurzaamheid en verantwoord ondernemen hoog bij jullie in het vaandel? Dan mag een refurbished toestel eigenlijk niet ontbreken binnen het bedrijf. Met een refurbished toestel doe je namelijk iets terug voor het milieu. De productie van nieuwe toestellen is namelijk heel schadelijk voor het milieu. Er komen veel broeikasgassen vrij en er ontstaat gevaarlijk afval. Het maken van een nieuwe smartphone kost al gauw 16kg aan CO2. Naast dat je dus bespaart op kosten, draag je als bedrijf zijnde met refurbished toestellen ook nog bij aan een beter milieu.

4.      Refurbished toestellen worden volledig gecontroleerd

Wanneer je voor een zakelijk refurbished toestel kiest, hoef je uiteraard niet bang te zijn dat deze van slechte kwaliteit is waardoor je alsnog kort daarna weer nieuwe toestellen moet aanschaffen. Sterker nog, refurbished telefoons worden op 20 punten gecontroleerd, onderdelen worden vervangen waar nodig en tot slot worden de toestellen volledig schoongemaakt. Daarnaast heb je bij de meeste verkooppunten 24 maanden garantie op de toestellen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *