Startlog

Een log over van alles

serverkast kopen
Mannen Zakelijk

De juiste serverkast voor uw onderneming kopen

Bent u van plan uw netwerk en servers van een veilig jasje te voorzien? Schaf dan voor uw onderneming een serverkast aan. Daarin slaat u uw ICT, telecom en beveiligingsapparatuur veilig en stofvrij op. Zo voorkomt u schade aan uw belangrijke kabels, en houdt u al uw belangrijke gegevens op precies de juiste temperatuur. Top, doen we, denk u nu misschien. Het is echter wel belangrijk om u goed te adviseren voordat u zo’n serverkast aanschaft. Hoewel u het beste te rade kunt gaan bij een deskundige dealer als Patchkast.nl helpen wij u graag al een klein eindje op weg. Waar moet u op letten wanneer u op zoek bent naar een serverkast? En wat is er zoal verkrijgbaar?

Allereerst is het natuurlijk van belang om even op een rijtje te zetten wat een serverkast nu precies is. In zo’n kast komen al uw netwerkverbindingen samen, en dat is direct de reden waarom uw serverkast zo belangrijk is. Uw ICT, telecom en beveiligingsapparatuur komt in de serverkast samen en worden aldaar beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarbij valt te denken aan stof, hoge of juist hele lage temperaturen en aanrakingen. Gevoelige netwerken, servers en apparatuur blijven dus veilig in een serverkast. Bovendien zorgt de kast voor broodnodige structuur. De kabels kunne netjes in de kast worden gemonteerd en vanaf daar weer aan worden gesloten op routers of modems, of doorgelegd naar andere ruimtes. Veilig en overzichtelijk: dat is de serverkast.

Welke maat serverkast

De serverkast vormt met alle belangrijke zaken die hij beschermt de meterkast of zelfs het kloppende hart van uw organisatie of bedrijf. Als er bij een bedrijf geen internet- of telefoonverbinding mogelijk is, is dat natuurlijk funest. Met uw netwerkverbindingen veilig opgeborgen in een patchkast heeft u daarover al een stuk minder zorgen. Het is wel zaak om de juiste maat patchkast aan te schaffen. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf kiest u voor een 19 inch patchkast, een 10 inch patchkast, een mini oatchkast of een patchkast die u aan de muur bevestigt. Benieuwd naar wart de juiste keuze voor u is? Bezoek dan een gespecialiseerde webshop als UTP-kabel.nl en laat u adviseren door experts.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *