Startlog

Een log over van alles

Waardevolle tips om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten
promotie Zakelijk

Waardevolle tips om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten

Dagelijks worden we overspoeld met informatie. Zet de radio aan en je hoort minutenlang reclames voorbijkomen. Ga voor de tv zitten en daar is het hetzelfde verhaal. Kortom, om tussen je concurrenten op te vallen, zul je aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf moeten werken. In dit artikel delen we enkele waardevolle tips met je over hoe je dat kunt doen.

Laat je auto bestickeren

Deze vorm van reclame wordt door nog veel te weinig ondernemers toegepast. Terwijl je door het laten bestickeren van je auto dag en nacht je bedrijf zichtbaar maakt. Maar simpelweg een logo of je bedrijfsnaam op de auto bestickeren heeft weinig zin. Want zeg nu zelf, zou jou dat triggeren om contact op te nemen met een bedrijf? Waarschijnlijk niet!

Communiceer je toegevoegde waarde

Besluit je om je auto te laten bestickeren, dan is het dus aan te raden om goed na te denken over welke toegevoegde waarde jouw bedrijf levert. Met andere woorden: welk probleem los jij voor je doelgroep op?

Het antwoord op die vraag is je toegevoegde waarde. Het communiceren van je toegevoegde waarde is belangrijk, omdat het je doelgroep zal prikkelen om contact met je op te nemen. Daardoor wordt de kans groter dat je de investering in de autoreclame terugverdiend.

Maak gebruik van de expertise van signing experts

Maar wat als je zelf niet zo creatief bent? In dat geval is het aan te raden om een professioneel signbedrijf te benaderen. Bij dergelijke bedrijven wordt dagelijks nagedacht over het zo effectief mogelijk communiceren van een boodschap. Daarom kunnen signing specialisten goed met je meedenken over de boodschap die je op jouw auto laat bestickeren.

Maak je bedrijfspand herkenbaar

Niemand kan aan de buitenkant van een pand zien welk bedrijf er in zit, zeker niet als je het pand van een wat grotere afstand passeert. Zorg daarom dat je bedrijfspand herkenbaar wordt. Dat kun je doen door gevelreclame aan te brengen

Gevelreclame is in tal van vormen verkrijgbaar. Van eenvoudige RVS letters, tot en met verlichte lichtbakken die dag en nacht zichtbaar zijn. Net als bij autoreclame is het belangrijk om ook nu na te denken over je boodschap. Natuurlijk moet je je naam en logo tonen, maar vergeet ook zeker niet een korte zin die de toegevoegde waarde van je diensten of producten verwoord.

Meer weten over gevelreclame? Lees meer informatie over gevelreclame.

Zorg voor een vindbare website

Online marketing is vandaag de dag voor veel bedrijven onmisbaar. Zorg daarom dat je website er in ieder geval professioneel uitziet en vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Is de online concurrentie te hevig en lukt het niet om je website vindbaar te maken? Zoek dan naar alternatieve oplossingen om zichtbaar te worden. Denk bijvoorbeeld aan Google adverteren.

Social media

Naast vindbaarheid is zoekmachines is social media natuurlijk ook van belang. Al is het daarbij van belang dat je met name op de kanalen actief bent waar je doelgroep zich bevindt.

Richt je je bijvoorbeeld op het zakelijke segment? Zorg dan dat je actief bent op sociale mediakanalen zoals LinkedIn en laat Facebook achterwege. Er zijn zoveel verschillende soorten sociale media, dat het vaak meer loont om je tot enkele kanalen te beperken en daar de focus op te leggen. Door te focussen behaal je over het algemeen sneller een goed rendement dan wanneer je je inspanningen over een groot aantal kanalen verspreid.

Deel jouw tip met ons

Tot zover onze tips die we met je willen delen om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Heb je nu zelf nog een andere waardevolle tip die we in dit artikel niet hebben benoemd? Mail ons dan even. We plaatsen je tip er graag bij, bedankt alvast!

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *