Startlog

Een log over van alles

Tips voor het bedenken van een cadeau voor elke gelegenheid
Vrouwen

Tips voor het bedenken van een cadeau voor elke gelegenheid

Misschien herken je het wel: iemand die je kent is jarig en je bent uitgenodigd om naar de verjaardag te komen. Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen, maar soms is het gewoon erg moeilijk om een leuk cadeau voor iemand te verzinnen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor verjaardagen, maar ook voor gelegenheden zoals een huwelijk of geboorte. Voor elke gelegenheid geven wij je graag een aantal tips, waardoor jij binnen no-time het perfecte cadeau hebt gevonden!

Verjaardag

Elk jaar weer vraag je je af wat je voor iemands verjaardag moet kopen. Bij de een weet je meteen iets leuks om te geven en bij een ander ben je uren aan het nadenken. Probeer je hoe dan ook te verplaatsen in de ontvanger. Wat zou hij of zij leuk vinden om te krijgen voor een verjaardag? Denk aan hobby’s of interesses van deze persoon en probeer hier een leuk cadeautje bij te bedenken. Iets persoonlijks valt altijd in de smaak en het laat ook zien dat je er moeite in hebt gestopt. Het hoeft geen groot cadeau te zijn, want het gaat om het gebaar.

Huwelijk

Een huwelijk maak je niet jaarlijks mee. Daarom is het helemaal lastig om een huwelijkscadeau te verzinnen. Hoe duur het cadeau mag zijn, bepaal je natuurlijk zelf. Bepaal eerst je budget en kijk daarna wat je allemaal kunt kopen. Ook hierbij geldt: verplaats je in de ontvanger(s). Als je de bruid en bruidegom al wat langer kent, is het waarschijnlijk makkelijker om een cadeau te verzinnen. Zo kun je bijvoorbeeld een glazen pot kopen waar je kleine cadeautjes en persoonlijke briefjes in stopt van dingen die jullie hebben meegemaakt. Of je geeft wat duurdere cadeaus als een naambordje of servies. Ken je het bruidspaar niet zo goed? Dan kun je ook de veilige weg inslaan en een cadeaubon geven of een dagje uit. Daar is iedereen blij mee.

Geboorte

Kraamcadeaus kunnen leuk zijn voor zowel de ouders als de baby. Je kunt cadeautjes kopen voor de verzorging van de baby, zoals een wascape of verschoonkussen. Hier zul je vooral de kersverse ouders blij mee maken. Of je koopt leuke kleding en speelgoed voor het kindje. Het merk Happy Horse verkoopt erg leuke knuffels in allerlei soorten, maten en kleuren. Een geboorteknuffel is vaak heel persoonlijk en gaat jarenlang mee. Hoe leuk zou het dan zijn als het kindje iets ouder is en jouw knuffeltje nog steeds gebruikt.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *