Startlog

Een log over van alles

Een persoonlijke aanpak bij re-integreren
Cursus Gezondheid Zakelijk

Een persoonlijke aanpak bij re-integreren

Xs2more biedt werkgevers meer bij re-integratie. Ook helpt Xs2more werkgevers bij arbeidsongeschiktheid en bij het voeren van bezwaar en beroep hiervoor. Daarnaast kunt u bij deze expert terecht op het gebied van Ziektewet voor de eigenrisicodrager en bieden ze oplossingen bij misstanden en ongewenste omgangsvormen. Voor zowel de werkgever als de werknemer is het prettig als er zo snel mogelijk een snelle en volwaardige oplossing komt. Xs2more kan hierbij helpen en pakt dit op een intensieve en persoonlijke manier aan. Grootschalig en kleinschalig, landelijk en lokaal. Geen contradicties maar de succesformule waarmee uiteenlopende organisaties geholpen worden.

Grondige expertiseonderzoeken

Xs2more verleent in heel Nederland zijn persoonlijke en kleinschalige werkwijze. Een effectieve werkwijze is immers voor een significant deel cultureel gebonden. Het is dan ook extra waardevol om de cultuur te kennen en de taal te spreken. Hiervoor heeft u het team van Xs2more nodig. Een arbeidsdeskundige moet doorgronden wat er gebeurt in de organisatie én medewerkers. De expertise-onderzoeken van Xs2more zijn dan ook heel grondig en vormt het uitgangspunt voor het tweede-spoortraject. Wilt u loonsanctie, vertragingen en hoge kosten voorkomen, start dan op het juiste moment met de re-integratie. Dit is doorgaans na het onderzoek van uw arbeidskundige, dat de mogelijkheden van de werknemer vaststelt.Grondige expertiseonderzoeken

Het traject in een notendop

Nadat de werknemer een intakeformulier heeft ingevuld, stelt de adviseur intakerapportage en een re-integratieplan op. De werknemer ontvangt een concept, die hij dient te ondertekenen. De adviseur zal ook met de werkgevers een afspraak maken om het traject te bespreken. Deze fase vindt in ongeveer één maand tijd plaats. De volgende stap in het re-integratietraject is de sollicitatietraining. Binnen twee weken volgt de (meestal inspirerende) sollicitatietraining en daarna de intensieve Jobhunting met ongeveer zes wekelijkse sollicitaties. De gewonnen voortgang stelt Xs2more veilig met intensief overleg tussen alle partijen en zorgvuldige begeleiding bij detachering en nazorg.

Kleine en grote ondernemers profiteren

Kleine ondernemers kiezen vaker voor Xs2more. Terwijl maatwerk vroeger voorbehouden was aan grote organisaties, profiteren ook steeds meer kleine ondernemers van gerichte diensten. Dit dankzij lokale dienstverlening. En de unieke samenwerking met partner Werkxe en Preventix, voor optimale efficiëntie op het gebied van ziekteverzuim, vitaliteit en re-integratie, vanuit een enkel goed georganiseerd loket. Dat is efficiënt en persoonlijk.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *