Startlog

Een log over van alles

Maak je evenement feestelijk met een loper
promotie Zakelijk

Iets te vieren? Maak je evenement feestelijk met een loper!

Evenementen als Open Dagen, bruiloften, partijen, beurzen, winkelopeningen worden extra feestelijk met een loper. Lopers zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Natuurlijk kun je kiezen voor de bekende ‘rode loper’ maar misschien is een oranje, blauwe of groene loper wel veel toepasselijker voor je evenement. Door de loper te laten bedrukken met een eigen logo of tekst wordt het nog persoonlijker. Particulieren en bedrijven bestellen rode lopers en evenemententapijt maar al te graag bij GJ Floors. Ook is er een Duitse webshop: Roteteppiche.de. Je hebt hier een ruime keuze in tapijt, zodat er altijd iets iets wat bij je past. Rode lopers en ander evenemententapijt bestelt je gewoon heel gemakkelijk online. Kies uit onder andere de volgende mogelijkheden.

loper

Loper met logo

Er zijn diverse mogelijkheden voor het printen van een afbeelding of tekst op een loper. Deze kwaliteit is standaard voorzien van een sterke PVC-rug. Je kunt dit tapijtsoort gerust langdurig buiten laten liggen, want het is eenvoudig te reinigen. Met een gepersonaliseerde loper met logo creëer je een mooie entree en tegelijkertijd een verbinding met je merk of bedrijf.

Glitterlopers

Met een glitterloper voeg je glitter en glamour toe aan je evenement. De lopers zijn volledig bedekt met glitterdeeltjes. Heb je een groot evenement of een gala? Dan zijn deze lopers wat je zoekt. Ze zijn verkrijgbaar in ieder gewenste lengte. Deze lopers kun je prima meerdere keren gebruiken. De schittering blijft, ook bij buitengebruik. Goud, zilver, rood, paars, antraciet, blauw of zwart? Voor welke kleur ga je?

Extra voordelig: onze actielopers

Als je tapijt zoekt wat niet teveel mag kosten, dan kun je kiezen voor onze actielopers. Deze speciale actie lopers zijn met name geschikt voor eenmalige of korte gebruiksperiodes en lenen zich daarom perfect voor een winkelopening, beursdeelname of bruiloft. De lopers zijn leverbaar in allerlei kleuren. Met afzetpalen en afzetkoorden wordt de loper extra feestelijk. Ook dit kun je bij ons bestellen. Dan bent je in één keer klaar.

Afdektapijt als evenemententapijt

Ook geschikt voor op beurzen en evenementen is ons product afdektapijt of bouwtapijt.  Deze kwaliteit in naaldvilt, vilt of is bijvoorbeeld geschikt voor feesten en partijen in een sporthal. Afdektapijt heeft een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Het is een heel goedkoop type tapijtsoort maar wel gemaakt van hoogwaardige materialen. Het tapijt beschermt voldoende en werkt geluiddempend. Behalve voor (eenmalig) gebruik op een evenement, is dit type tapijt ook geschikt voor verbouwingen van huizen of kantoren, waar de vloer beschermd moet worden.

Legservice

Als je wilt besparen op de kosten is het mogelijk om de rode loper of het evenemententapijt zelf te leggen. Hier heb je bevestigingspennen, lijm, lijmband, dubbelzijdig tape of mesjes voor nodig. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze legservice ook een optie. Hiervoor hanteren wij vier verschillende pakketten. Kies zelf het pakket dat het beste bij je past. Op een afgesproken tijdstip komen onze medewerkers langs om het evenemententapijt te leggen. Wil je meer informatie over welke loper of evenemententapijt geschikt is voor je evenement? Onze medewerkers helpen je graag. Bel dan voor meer informatie naar 038 – 33 75 332.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *