Startlog

Een log over van alles

gratis bowlen
promotie Sport

Populaire recreatie in Noordwijkerhout: gratis bowlen!

Je hebt meer dan genoeg keuze voor recreatie in Noordwijkerhout. Uit het hele land komen hier families, vrienden en collega’s hun verjaardag, jubileum of vakantie vieren. Voor een dagje zonnen aan het strand, paardrijden door de duinen of ontspannend golfen zit je helemaal goed aan de kust. Een prachtige afsluiting van deze dag is een wedstrijdje bowlen en een riant diner. Beloon jouw gezelschap ook met een perfecte dag. Reserveer een plaatsje in het restaurant, dan mag je gratis bowlen bij All American Bowling!

Gratis bowlen!

All American Bowling heeft altijd wel prikkelende aanbiedingen. Maar deze zomer maakt het bowlingcentrum van Noordwijkerhout het wel extra bont: je kunt heel goedkoop bowlen, want het bowlen is gratis en je betaalt slecht alleen je diner! Zo heb je dus een voordelig uitje. Je hebt de keuze om na het bowlen te gaan plate-grillen, te genieten van de speciale Texas Spareribs, Fish and Chips of authentieke All American Hamburger! Reserveer voor minimaal 4 personen en speel een uur lang op een perfect verzorgde bowlingbaan. Tijdens dit gezellige wedstrijdje leeft iedereen helemaal op.

Wat een baan!

Je bowlt goed bij All American Bowling. Want hier speel je het spel hoe het hoort te zijn. Je gaat er volledig in op. Je speelt op perfect verzorgde banen. Deze worden gebruikt door gevorderde spelers, die hier ook trainen en wedstrijden houden. Het is een levendige omgeving met een moderne inrichting. Het volautomatische scoresysteem toont alle namen, zodat je je vooral op je spel kunt richten. De toepasselijke videobeelden, licht- en geluidseffecten maken dit een stoer  spel waar kinderen én volwassenen gek op zijn.

Wat een eten!

Groots en ‘All American’ is ook ons plate-grillrestaurant. Hier grilt iedereen zijn favoriete eten. Er is ruime keuze uit verse vlees- en visgerechten. Kies voor de prachtige (on)gemarineerde steak, varkenshaas, gamba’s of zalm. Of een dikke sappige hamburger. Allemaal geserveerd met frites, broodjes, salades en sauzen. Als je nog ruimte over hebt, vergeet dan het dessert niet. Schep onbeperkt ijs, fruit, slagroom en warme kersen en chocolade!

plategrill eten bowlen

Speciaal voor kinderen

All American Bowling is ook speciaal voor kinderen. Magic Bowlen zorgt voor een onvergetelijk feest, dankzij de lichtgevende ballen en swingende muziek. Om het spel leuk te houden voor de kleintjes kunnen wij speciale kids-bumpers inzetten, die voorkomen dat de ballen in de goot rollen. Deze gaan automatisch omhoog of omlaag per speler. Aan het Magic Bowlen zijn geen extra kosten verbonden.

 

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *