Startlog

Een log over van alles

Kerst Wonen Zakelijk

Klusjes laten opknappen, wie bel je?

Je kent het misschien wel; de lamp die je een jaar geleden op zou hangen, ligt nog steeds in de kast. Misschien heb je zelf de tijd niet om de klus uit te voeren of misschien heb je simpelweg de kennis niet. Het is prettig als iemand anders het werk van je kan overnemen. Er zijn veel verschillende werkzaamheden in en rondom het huis en voor iedere klus dien je een andere vakman in te schakelen. Wellicht is het tijd dat de tuin weer een keer onderhouden wordt, maar het kan ook zijn dat je een kapotte ruit of waterleiding hebt.

Hovenier werkzaamheden

Veel huiseigenaren en huurders hebben een tuin. Hierin zal je voornamelijk in de zomer veel tijd door brengen. Toch is het belangrijk om de tuin het hele jaar door goed te onderhouden, anders zit je in de zomer op de blaren. Heb je hier zelf geen zin in? Dan kun je de hulp van een hovenier inschakelen. Een hovenier is de vakman op het gebied van tuinen.

tuinman

Loodgieter werkzaamheden

Een loodgietersbedrijf kan je om verschillende redenen inschakelen. Loodgieters zijn vakmannen op het gebied van het installeren en onderhouden van waterleidingen en verwarmingsinstallaties. Heb je een verstopte leiding of problemen met je cv-ketel? Dan kun je de hulp van een loodgietersbedrijf inschakelen. Er zijn diverse bedrijven actief in de loodgietersbranche. Denk hierbij aan rioolbedrijven, bedrijven die zich bezighouden met het aanleg van waterleidingen en lekdetectie bedrijven.

loodgieter

Elektricien werkzaamheden

Heb je een klus op het gebied van elektriciteit? Dan is de elektricien de juiste man. Een elektricien houdt zich bezig met het aanleggen van elektriciteitsnetwerken, zodat jij overal in je huis over stroom beschikt. Ze kunnen je helpen als je problemen hebt met je verlichting, als je groepenkasten aansluiten, als je te maken hebt met (elektrische) storingen en als je het elektriciteitsnetwerk in je huis wil aansluiten, aanpassen, uitbreiden of vervangen.

Glaszetter werkzaamheden

Een glaszetter houdt zich bezig met het vervangen en plaatsen van ramen. Wil je al je enkele glas laten vervangen door dubbel glas, heb je een gebroken of gescheurde ruit of wil je advies over het verduurzamen van je huis met behulp van het uitkiezen van de juiste glassoort? Dan kun je terecht bij een glaszetter.

Dakdekker werkzaamheden

Wil je je dakbedekking laten repareren of vervangen? Wil je het dak beter laten isoleren? In deze gevallen zal je je moeten wenden tot een dakdekker. Een dakdekker is de vakman op het gebied van dakbedekking. Hij kan je niet alleen van problemen af helpen, maar ook preventief adviseren als je dakbedekking wilt uitkiezen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *