Startlog

Een log over van alles

mannen en vrouwen
Gezondheid Mannen Vrouwen

Mannen en vrouwen

Er zijn grote verschillen tussen mannen en vrouwen en toch lijken ze op veel vlakken ook op elkaar. Mannen zijn vaak aan de buitenkant wat stoerder en praten minder over hun gevoelens. Vrouwen zijn daarentegen meestal zachter en emotioneler. De interesses die mannen en vrouwen hebben verschillen vaak ook veel van elkaar. Zo houden mannen er vaak van om naar een sportwedstrijd te kijken en gaan vrouwen graag met elkaar op pad om nieuwe kleding te scoren. We zetten een aantal verschillen en gelijkenissen tussen mannen en vrouwen voor je op een rijtje.

Verschillen

Mannen en vrouwen verschillen van elkaar op het gebied van meerdere interesses. Als het op sport aan komt dan houden mannen vaak van teamsporten en het kijken naar deze sporten. Vrouwen zijn vaker te vinden in een dansschool of een sportschool waar zij deel kunnen nemen aan een groepsles. Een ander groot verschil is dat mannen graag naar sport kijken terwijl vrouwen dit minder vaak interessant vinden. Ben je benieuwd welke sporten er bovenaan staan als het gaat om echte mannensporten en welke sporten je het best kunt bekijken vanaf de bank? Kijk dan eens bij mannenenzo. Daar lees je ook over andere zaken waarin mannen verschillen van vrouwen.

Overeenkomsten

Natuurlijk zijn er ook genoeg overeenkomsten te vinden tussen mannen en vrouwen. De belangrijkste is misschien wel dat zowel vrouwen als mannen met hun uiterlijk bezig zijn. Goed, dit gaat wel op een andere manier, maar toch zien vrouwen en mannen er graag goed uit. Uiterlijke verzorging bestaat bij vrouwen vaak uit het dragen van kleding die bij hun gevoel past en de juiste make-up. Voor mannen is het vaker belangrijk om er stoer uit te zien en om het haar in model te hebben. Zowel vrouwen als mannen brengen daarom wel eens een bezoek aan de kapper, de pedicure of zelfs allebei aan een nagelstudio. Wil je als vrouw inspiratie opdoen voor het dragen van make-up?

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *