Startlog

Een log over van alles

Breng de boodschap van je bedrijf over met een bedrijfsvideo
promotie Zakelijk

Breng de boodschap van je bedrijf over met een bedrijfsvideo

Video wordt steeds populairder voor bedrijven. De voordelen van bedrijfsvideo’s zijn dan ook enorm. Denk aan de vindbaarheid van je website of het creëren van naamsbekendheid. En zo zijn er nog tal van andere voordelen. Consumenten waarderen het wanneer een bedrijf de moeite neemt om meer informatie over hun bedrijf te verschaffen. En zo is het ook makkelijker voor klanten om zich te informeren over je bedrijf. Klanten kunnen zelfs met hun smartphone je video’s bekijken. En vooral in dit moderne tijdperk, waar mensen weinig aandacht hebben, is dat erg effectieve marketing voor je bedrijf.

Voordelen van bedrijfsvideo’s

Het belangrijkste voordeel van video, is dat de mogelijkheden ervan oneindig zijn. Er zijn zoveel onderwerpen waarover je een video kunt maken. Maar het meest effectieve is mogelijk om de algemene boodschap van je bedrijf over te brengen. Je kunt bijvoorbeeld in een korte video uitleggen waar je precies goed in bent. Zo kan de klant zich op een leuke manier informeren over jouw bedrijf. Een bedrijfsfilm is dan ook een uitstekende manier om marketing in te zetten voor je bedrijf.

Bijkomend voordeel van video’s is dat je tevens ‘gratis’ marketing kunt ontvangen. Denk bijvoorbeeld een video van je die viraal gaat. Wanneer je een grappige of heel interessante video maakt kan het zo zijn dat je video door veel mensen wordt doorgestuurd en gedeeld. Op deze manier profiteer je van gratis reclame. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Misvattingen over bedrijfsvideo’s

Video’s zijn een geweldige toepassing voor je bedrijf. En toch is niet iedereen het helemaal eens over de kracht ervan. Zo zeggen veel mensen dat het duur is om professionele video’s te laten maken. Toch is dit een misvatting. Want hoewel je moet investeren in de video’s, is het een investering die absoluut de moeite waard is. Je bereikt simpelweg veel mensen met video’s, waardoor je een goede ROI zal zien.

Professionele hulp voor bedrijfsvideo’s

Ben je overtuigd van de mogelijkheden van bedrijfsvideo’s? Dan is het zaak om een professioneel bedrijf in te schakelen. Je dient dus een bedrijf te zoeken dat kan voldoen aan je behoeften. Hierbij is het belangrijk dat je altijd eerst een gesprek aangaat met het bedrijf. Je kunt vooraf eens brainstormen met je personeel, om zo te kijken wat leuke ideeën zijn voor de video. Probeer natuurlijk altijd de goede kanten van je bedrijf naar voren te laten komen, maar overdrijf hier echter niet in. Het is ook goed om de klant te informeren. Want met online video’s heb je hier ook de tijd voor.

Uiteindelijk kan het productiebedrijf je natuurlijk ook heel goed helpen met het concept van je video. Vraag ook zeker om advies over hoe je de video het beste vorm kunt geven. Vaak heeft zo’n bedrijf veel ervaringen en weten ze goed hoe ze je bedrijf het beste naar voren kunnen laten komen. Let er natuurlijk wel op dat je in zee gaat met een erkend productiebedrijf. Je kunt vooraf de recensies eens doornemen. Of je kunt het bedrijf vragen om zelf referenties door te geven.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *