Startlog

Een log over van alles

Zo haal je het meeste uit actie folders
promotie

Zo haal je het meeste uit actie folders

Folders kunnen voor sommige mensen irritant zijn om telkens weer op de deurmat te krijgen. Maar veel mensen maken juist altijd gebruik van deze folders. En dat is helemaal niet zo gek. Want wanneer je de folders van winkels in te gaten houdt, kom je vaak hele interessante aanbiedingen tegen. Maar hoe pak je dit nu het beste aan? Je leest het hier!

Online folders bekijken

Het is 2019 en dus hoef je niet telkens weer te wachten totdat er flyers bij jouw op de deurmat liggen. Het is namelijk mogelijk om online flyers in te zien van bepaalde winkels. Op deze manier hoef je niet te wachten tot je een flyer ontvangt. En loop je ook niet het risico dat je huis wordt overgeslagen bij het uitdelen van flyers. Want ook dit komt met enige regelmaat voor.

Online folders kun je eenvoudig via het internet inzien. Het zijn exact dezelfde flyers als de fysieke versies. En het handige hieraan is dat je ze vaak al kunt inzien voordat de meeste mensen hun flyer hebben ontvangen. Zo kun je de Deen folder volgende week al bekijken via het internet. En kun je jezelf zo voorbereiden op de aankomende acties. Erg handig!

Deen folder volgende week

Houd niet te veel vast op bepaalde merken

Natuurlijk heeft iedereen wel zo z’n productmerken die ze vertrouwen. Denk aan een merk voor cola of andere frisdrank bijvoorbeeld. Je weet dat het lekker smaakt, waardoor je altijd hetzelfde merk kiest. Echter kun je veel geld besparen door een van je vaste merk af te stappen. Want is er een ander merk in de aanbieding? Probeer daar dan eens voor te gaan. Vaak zal je merken dat het net zo lekker smaakt. En omdat het in de aanbieding is, zal je veel minder hoeven te betalen.

Voorraden inslaan

Heb je in een folder gelezen dat er een product in de aanbieding is die je regelmatig aanschaft? Dan is het slim om hier een voorraad van in te slaan. Uiteraard moeten het dan wel producten zijn die lang houdbaar zijn. Maar wanneer er een aantrekkelijke aanbieding is. Kun je op een voordelige manier veel van deze producten aanschaffen. En omdat je de producten toch vaak gebruikt, zullen ze ook zeker opgaan.

Zoals je ziet zijn er veel manieren om meer uit de kortingsacties van folders te halen. De slimste optie is meestal om online de folders in de gaten te houden. Je kunt de folder eerder inzien dan wanneer je moet wachten tot de folder bij je bezorgd wordt. Zo ben je nooit te laat voor een folder. En kun je altijd gebruik maken van opkomende acties.

Tevens is het aan te raden om flexibel te zijn in de merken die je aanschaft. Je kunt beter eens een ander merk gebruiken, waarbij je gebruik kunt maken van een kortingsactie. Ten slotte is het erg raadzaam om voorraden in te slaan bij kortingsacties. Is er een product dat je regelmatig koopt? En zit er een lange of geen houdbaarheidsdatum aan? Dan is het slim om deze in grote getalen in te slaan bij een aantrekkelijke actie.

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *