Startlog

Een log over van alles

Vrouwen

Top 4 damesgeuren van 2019

Struin je al wekenlang door verschillende parfumeries, maar kan je maar geen keuze maken? De juiste parfum kan je outfit helemaal compleet maken. Geur doet meer voor je uitstraling dan je misschien zou denken. Onze neus speelt een zeer belangrijke rol als we iemand voor het eerst ontmoeten. Een aangename geur is dan ook van essentieel belang voor goede contacten en een fijne uitstraling, maar voor welke geur kies je dan? Laat je vandaag inspireren door onze top 4 damesgeuren van 2019. Na het lezen van dit artikel weet je vast welke geur je in huis moet halen!

1.         Lancôme – La Vie est Belle

Op een eerste plek staat Lancôme La Vie est Belle. Dit parfum van Lancôme heeft de afgelopen jaren veel vrouwenharten veroverd. Door de lichte, frisse en elegante geur is er bijna niemand die deze geur niet kan waarderen. Door deze enorme veelzijdigheid is het een ware publiekslieveling geworden. Inmiddels behoort deze tot werelds beste geuren.

Voordat deze geur op de markt verscheen, heeft het meer dan drie jaar geduurd om hem te ontwikkelen. Met maar liefst 60 bestanddelen kunnen we spreken over een zeer complexe en weldoordachte geur. De geur heeft een vrouwelijke, formele geur met een bloemige ondertoon. Hierdoor is hij uitstekend geschikt voor een dag op kantoor, maar ook een avondje stappen is geen probleem.

Lancôme - La Vie est Belle

2.         Chanel – Coco Mademoiselle

Er is vrijwel geen vrouw op aarde die nog nooit van dit parfum van Chanel heeft gehoord. Coco Mademoiselle staat al jarenlang in de spotlight als één van de populairste damesgeuren ooit. Kenmerkend voor dit parfum is de frisse geur met een houtachtige ondertoon. Vaak spreken vrouwen van een oriëntaals tintje, fris en vrouwelijk en met een geheel eigen karakter. De bloemen roos en jasmijn zorgen voor een fruitige nuance om de zintuigen te prikkelen.

3.         Dior – J’adore

Dior J’adore is een geur waar je meteen verliefd op raakt of wat je helemaal niks vindt. Door het enorme temperament van deze geur zijn er ontzettend veel liefhebbers, maar ook mensen die de geur afkeuren. Daarom raden we hierbij aan om de geur eerst goed te testen. Wellicht past het bij je, misschien ook niet. Toch mag deze niet in onze top 4 ontbreken. Dior J’ adore blijft immers een ware publiekslieveling. De aantrekkelijke geur zorgt direct voor een geurexplosie op de huid. Doordat er ook nog eens talloze bodylotions met deze geur op de markt verschijnen, kan jij de geur nog meer versterken. Zo geniet je de hele dag van deze bijzondere geur.

4.         Paco Robanne – Lady Million

De geuren van Paco Robanne zijn voor zowel mannen als vrouwen favoriet. Met Lady Million hebben ze echter een ware publiekslieveling ontwikkeld. De karakteristieke geuren van bittere sinaasappel en een kleine hint van framboos, maken het een bijzonder frisse en bloemachtige geur. De geuren van Paco Robanne staan altijd bekend om hun kracht en artistieke karakter. Met deze geur maak je zeker indruk!

Paco Robanne – Lady Million

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *