Startlog

Een log over van alles

Aroma voor in je e-liquid
Gadgets Mannen Vrouwen

Aroma voor in je e-liquid

Je hebt bij e-sigaretten de keuze uit de kant-en-klare varianten e-liquids, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen aroma samen te stellen. Zo kun je je smaak precies zo samenstellen als jij wil. Er zijn al honderden verschillende smaken, maar het kan zijn dat de beste smaak er voor jou niet tussen zit, of dat je gewoon eens iets anders wil proberen. Dus als de fruitige smaken of de mentolvarianten niet helemaal zijn wat jij wil, kun je zelf aan de slag om een betere smaak te creëren.

Je bent daarin in ieder geval niet de enige, steeds meer mensen experimenteren inmiddels met de smaakjes voor hun e-smoker. Het samenstellen van je eigen smaak kun je het best doen door de aroma’s te combineren met een base. In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je dit kunt doen. Het is namelijk lastig als je er zonder voorbereiding aan begint.

Je eigen aroma samenstellen

Het is zaak dat je voordat je begint de juiste spullen in huis te hebben. Om aan de slag te kunnen heb je in ieder geval een base, een mengflesje, een nicotinebooster, de aroma en een naaldspuitje nodig. Het is niet heel gek als je dit niet allemaal in je kast hebt staan, dus zorg dat je dit allemaal koopt of besteld. Je vindt deze onderdelen bij webshops als Eliquidmania. Die hebben alle dingen die jij nodig hebt in hun assortiment. Dan kun jij met een gerust hart beginnen aan het creëren van jouw persoonlijke aroma voor de e-smoker. En dat doe je aan de hand van de volgende stappen:

1. Kijk hoeveel e-liquid je nodig hebt. Zodra je dit weet kun je ook direct bepalen hoeveel milliliter je nodig hebt van de aroma’s.

2. Je voegt het aroma toe. Het aroma is het belangrijkste onderdeel van je vloeistof natuurlijk. Als je twijfelt over de hoeveelheid die je toe moet voegen is het aan te raden goed de bijsluiter te lezen. Daar staat de juiste mengverhouding op.

3. Kiezen of je wel of geen nicotine toevoegt. De een vindt het prettiger of lekkerder om nicotine toe te voegen, de ander dampt liever zonder. Als je ervoor kiest het wel toe te voegen dan voeg je een base met een nicotine laag toe. De hoeveelheid die je in de booster doet hangt samen met het gewenste nicotinepercentage. Kijk ook hiervoor goed op de bijsluiter voor alle informatie over jouw nicotine boost.

4. De hoeveelheid base. Hoeveel base je aan je e-liquid toevoegt hangt samen met het percentage aroma. Als je weet hoeveel procent van de e-liquid moet bestaan uit aroma, weet je ook precies wat er aan base moet worden toegevoegd. Bijvoorbeeld: het aroma moet 10% zijn, dan wordt de base 90%. Hartstikke eenvoudig!

5. Schudt het door elkaar. De laatste stap is dat je het aroma en de base in het mengflesje goed door elkaar schudt. Zo verdeel je het aroma en de base goed door de gehele vloeistof. We raden aan zo’n 30 seconden goed te schudden. En dan heb je je eigen smaak e-liquid gemaakt!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *