Startlog

Een log over van alles

romatische weekendje weg
Reizen Vrouwen

Romantisch weekend(je) weg

Een romantisch weekendje weg hoeft niet al te ver of niet al te duur te zijn. Er zijn verschillende websites die online goedkope deals aanbieden, zoals eventueel Social Deals, Groupon enzovoort. Zij hebben vaak aanbieden voor weekendjes weg in Belgiƫ en Nederlands voor een zeer competitieve prijs.

Weekendje weg verder van huis

Indien u een weekendje weg wenst iets verder van huis, kan u eventueel eens kijken op Hotelkamerveiligen of Vakantieveilingen. Indien u exact weet naar welke stad u wenst te gaan of uw vliegtickets al geboekt heeft, kan u voor de hotelkamer zoeken op Trivago, zij bekijken de prijzen van een groot aanbod hotelkamers in de buurt en geven u de beste prijs. Er zijn natuurlijk ook nog andere partijen die u kunnen helpen bij het vinden van de beste deal of zelf nog betere deals aanbieden dan de websites die ik eerder in dit artikel al vermeld heb.

Romantische activiteiten

Eer romantisch weekendje weg moet niet al te moeilijk zijn, het hangt er natuurlijk van af wat u beide romantisch vindt. Wandelen of kajakken kan bijvoorbeeld al romantisch zijn of eventueel een weekendje in een bungalow kan ook zeer romantisch zijn, of een weekendje aan zee. Eventueel kan u even naar het Zuiden gaan zoals Milaan, Rome, Barcelona of Zuid-Frankrijk. Het Zwarte Woud kan ook zeer romantisch zijn, de natuur is er zeer mooi, mooie bossen en uitzichten. Hiervoor kan u natuurlijk online opzoek gaan en online inspiratie opdoen.

Een romantisch weekend kan uit van alle activiteiten bestaan, het hangt er erg van af wat u zelf romantisch vindt. Kookt u liever zelf of gaat u liever uit eten, avontuurlijk/sportief of eerder aangetrokken tot de stad? Dat zijn verschillende aspecten waarmee u rekening dient te houden.

Kortom: er zijn verschillende dingen waarmee u rekening dient te houden. Wat vooral belangrijk is, is het kijken naar de interesses van beide en de gemeenschappelijke interesses om er een geslaagd weekend van te maken. U kan ook eens kijken naar de laatste travel updates, wat er momenteel zoal in trek is om het weekendje we te doen slagen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *