Startlog

Een log over van alles

Lekker genieten in het weekend
Mannen Uncategorized Vrouwen

Lekker genieten in het weekend

Wanneer je in het weekend op stap wil gaan of naar een festival gaat wil je er goed uitzien. Dit doe je door bijvoorbeeld een Breil horloge te dragen om ook de tijden in de gaten te kunnen houden. Daarnaast kies je waarschijnlijk ook voor unieke schoenen zoals de Adidas Jeezy collectie is. Tevens wil je dan ook genieten van een goede borrel en dan is de nieuwe Jack Daniels smaak zeker aan te raden.

De schoenen van Adidas ontworpen door Kanye West

De schoenen van Jeezy zijn een exclusief model wat vroeger ontstaan is bij Nike. Echter bleef toendertijd het succes grotendeels uit waarna Kanye de overstap heeft gemaakt naar Adidas. Hier mocht hij ook meerder modellen ontwerpen waardoor hij ook meer mensen kon bereiken. Daarnaast zijn bij Adidas de oplages ook niet gelimiteerd tot op een zekere hoogte waardoor iedereen toegang kan krijgen tot deze prachtige schoenen. Het zijn vooral eigentijdse schoenen die een beetje richting de rappers wereld worden gemaakt. Echter zijn er ook veel jongeren die deze schoenen dragen ondanks dat zij een andere stijl hebben. Nog steeds raakt de webshop van Adidas overbelast wanneer er een nieuw model wordt geïntroduceerd. Ook zijn ze redelijk betaalbaar met een prijs die begint bij 225 euro. Ook zijn er sinds kort modellen met reflectie. Hierdoor vallen mensen in de avond of nacht goed op en worden ze opgemerkt door andere weggebruikers.

Het Italiaanse uurwerk van Breil

Het uurwerk van Breil is al sinds 1939 op de markt. Ze zijn begonnen in Italië maar inmiddels zijn ze wereldwijd bekend. Ze staan bekend als een luxe, maar ook zeker betaalbare horloge fabrikant. Daarnaast worden de horloges ook goed getest op de kwaliteit en geleverd met garantie. Ze hebben er slechts 3 jaar over gedaan om tot de productie van de eerste horloge over te gaan. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de 100 en 300 euro, maar je hebt ze ook duurder met bijvoorbeeld Swarovski diamantjes. Tijdens de jaren 90 werden we platgegooid met deze exclusieve horloges op de televisie. Toendertijd heeft het merk een echte naam opgebouwd die ze vandaag de dag nog hoog houden. Pas sinds 2001 maken ze ook horloges voor dames. Deze maken ze in zoveel mogelijk kleuren zodat ze afgewisseld kunnen worden bij de kleding.

Een nieuwe Jack Daniels whiskey die je moet proeven!

De whiskey van Jack daniels honey is een nieuwe smaak in het toch al wereldberoemde merk. Zij hebben hiervoor gekozen omdat ze ook met de tijd mee moeten gaan. Vandaag de dag zijn er honderden smaakvariaties op whisky gemaakt wereldwijd. Dit zal in de toekomst alleen nog maar meer worden. Zij hebben er echter wel voor gekozen om de 3 besten honingsoorten te mixen. Daarnaast wordt er ook aroma van pralines toegevoegd. Als extra toevoeging hebben zij ook wat geroosterde noten toegevoegd zodat het een krachtige smaak krijgt. Niet alleen bij de slijterijen of drankgroothandels is deze smaak te verkrijgen, maar ook in de grotere supermarkten. Op deze manier is hij goed toegankelijk voor het brede publiek wat Jack Daniels wil bedienen.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *