Startlog

Een log over van alles

Koel blijven tijdens zonnige dagen
Uncategorized Wonen

Koel blijven tijdens zonnige dagen

Lekker koel blijven tijdens zonnige dagen! Dat kan dankzij de nesling coolfit schaduwdoek rechthoek 4 0 x 3 0 m. Deze schaduwdoek is eenvoudig over je terras te spannen. Gemaakt van High Density Poly Ethyleen. Hij is gemaakt van hetzelfde materiaal als van een autogordel. Je hoeft niet bang te zijn dat hij scheurt vanwege het sterke materiaal. Tijdens zonnige dagen ben je voor 95 procent beschermd tegen UV-stralen dankzij de nesling coolfit schaduwdoek rechthoek 4 0 x 3 0 m. Hij laat ook wat licht door, dus als je er onder zit is het net of een onder een bladerdek zit.

Diverse soorten te koop

Je kunt ze zowel waterdicht als niet waterdicht bestellen dus zelfs met een regenbui kun je nog op je terras blijven zitten. Je kunt ze bestellen in diverse kleuren en vormen, zo ook de driehoeksvorm schaduwdoek. Je kunt ze eenvoudig ophangen door de hoogwaardige RVS bevestigingsogen. Je hebt palen nodig om de schaduwdoeken te bevestigen, maar kunt ze eventueel ook tussen twee muren ophangen. Vooral de driehoeksvorm geeft een aparte look aan je terras!

Een levensecht haardvuur in je huis!

Wil je een levensecht haardvuur in je huis maar niet de nadelen van een echte open haard? Kies dan voor een elektrische haard van Vinuovo.com! Je hebt geen schadelijke CO2- of fijnstofuitstoot en kunt hem handmatig aan en uitzetten wanneer je maar wilt. Dankzij diverse technieken zoals Opti-myst of Opti-virtual haal je een realistisch vuureffect in huis. Er zijn verschillende modellen: je kunt ze laten plaatsen in een schouw, tegen de muur aan of als losstaande kachel. Vaak kun je zelf de kleuren van het vlambed instellen. En sommige modellen zijn niet alleen heel mooi om naar te kijken, maar geven ook nog eens een aangename warmte af. Zodoende is er voor elk interieur een passende elektrische haard van Vivuovo.com. Op die manier creëer je een aangename sfeer in huis waarbij visite uitnodigen extra leuk wordt.

Weldadige warmte op je terras of balkon

Wil je een aangename verwarming op je terras of balkon, denk dan eens aan het aanschaffen van een warmtestraler. Warmtestralers kom je vaak tegen op terrasjes in de horeca. Maar kun je dus ook gewoon voor thuis bestellen. Ze zijn compact en eenvoudig op te hangen. Ze werken op infraroodlicht, dat is vergelijkbaar met de warme van de zon. Het verwarmt niet alleen je huid maar dringt door in je lichaam voor een weldadig gevoel. Infrarood licht ontgift je lichaam eenvoudig van zware metalen en andere toxische stoffen, zo verhoog je ook nog eens je weerstand. Dus twee vliegen in één klap. Ook kun je een grote warmtelamp kopen voor op jouw terras, deze zijn tevens op te hangen. Ze hebben een moderne look, vooral voor de designliefhebber erg geschikt.

Zelfs met bluetooth!

Er zijn veel leuke ingebouwde extra’s: veel terrasverwarmers hebben bluetooth om op afstand de standen te bepalen of en sommige modellen hebben naast warmte ook led-verlichting en zelfs een ingebouwde muziekspeler, die te bedienen is met bluetooth. Zo kun je muziek, verlichting en verwarming combineren in één stijlvolle unit.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *