Startlog

Een log over van alles

borrelvaart in Amsterdam
promotie

Het leukste uitje in het voorjaar? Maak een borrelvaart in Amsterdam!

De lente is aangebroken. De dagen worden langer, de temperaturen gaan omhoog en de voorjaarszon gaat weer schijnen. Kortom, het is het seizoen bij uitstek om er gezellig op uit te trekken met je vriendengroep. Gaan jullie borrelen in Amsterdam? De mogelijkheden zijn daar natuurlijk eindeloos. Maar als je er echt een feest van wilt maken, kies dan voor private boat rental Amsterdam. Een privé boot is exclusief voor jullie gezelschap, is van alle gemakken voorzien en de schipper vaart jullie langs allerlei mooie plekken. Er zijn bovendien diverse leuke arrangementen te boeken waaronder het Borrelvaart Arrangement. Dat is geknipt voor vrienden die met elkaar willen proosten op een mooie dag.

Beleef een unieke dag

Een van de rederijen met een vloot aan boten die uitermate geschikt zijn voor zowel grote als kleinere groepen is Amsterdam Boattour. Voor ieder gezelschap is er een passende boot. Ben je met jouw vriendengroep op zoek naar een luxury boat in Amsterdam? Aan boord van een authentieke salonboot beleven jullie een geslaagde én unieke dag. Je hebt bij Amsterdam Boattour de keuze uit verschillende salonboten met ieder een eigen uitstraling en een eigen aantal plaatsen. Ze zijn stuk voor stuk luxe uitgerust met onder andere verwarming, riante zitplekken en een toilet. De salonboten zijn voorzien van fluisterstille, elektrische motoren. Daardoor zijn gesprekken goed te verstaan. Bij de meeste boten kunnen de ramen eruit als het heel mooi weer is. Daardoor wordt de vaarbeleving nóg mooier. Als je een dag op stap bent met vrienden mag achtergrondmuziek natuurlijk ook niet ontbreken. Met de geluidsinstallatie, WiFi en Spotify komt dat helemaal in orde. 

Beleef een unieke dag

Borrelen aan boord

Uiteraard is het mogelijk om je vaartocht met vrienden een eigen draai te geven. Maar het is natuurlijk ook een heel relaxt idee als alles van tevoren goed is geregeld. Amsterdam Boattour biedt verschillende arrangementen aan waarmee je verzekerd bent van een tot in de puntjes verzorgde vaartocht. Een voorbeeld daarvan is het Borrelvaart Arrangement. Niets is zo gezellig als borrelen aan boord van een knusse salonboot en een borrelvaart is niet duur. Op basis van twee uur varen, boek je dit arrangement al vanaf €39,00 per persoon. Ook de vele (maatwerk)mogelijkheden maken het Borrelvaart Arrangement razend populair. De standaard borrelvaart boek je inclusief open Hollandse bar. Willen jullie aan boord ook genieten van lekkere hapjes? Dan is het arrangement uit te breiden met tafelgarnituren of uitgebreidere borrelhappen.

Mooie vaarroutes

Een mooie route maakt een vaartocht met vrienden pas echt geslaagd. De grachtengordel biedt tientallen mogelijkheden, variërend van de culinaire route en de regenboogroute tot de Wallenroute. Je kiest voor de culinaire route als je langs de leukste horeca hotspots van de stad wilt varen. De regenboogroute vaart exacte dezelfde route als die van de Canal Parade. De Wallen behoren tot de meest bekende buurten van Mokum. Wil je dit unieke gebied eens op een andere manier zien? Dat kan met de Wallenroute. Vanzelfsprekend kun je in overleg met de schipper ook een eigen route uitstippelen. Waar vaart jouw vriendengroep deze lente borrelend naartoe?

 

 

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *