Startlog

Een log over van alles

signing met zeefdruk van een mooie afbeelding voorzien
promotie Zakelijk

Laat signing met zeefdruk van een mooie afbeelding voorzien

Met signing geef je visuele uiting aan een merk of bedrijf, bijvoorbeeld met beurswanden, life-size poppen en cut-outs. Er bestaan uiteenlopende technieken om deze fysieke communicatievormen van een mooie afbeelding te voorzien waaronder zeefdruk. Bij deze druktechniek wordt gebruik gemaakt van een raam waarin fijn gaas is gespannen. Voor iedere kleur wordt een apart aluminium zeefdrukraam gemaakt. Als alle ramen in de zeefdrukmachine zijn geplaatst, is het tijd om het drukproces te starten. Met behulp van een zogenaamde rakel wordt de inkt door het gaas heen gedrukt. Iedere kleur wordt in de machine met een lamp gedroogd. Deze techniek kan net zolang worden herhaald met verschillende kleuren tot het gewenste drukpatroon is ontstaan.

Honingraatkarton

Zeefdruk kan worden toegepast op diverse materialen. De techniek is bijvoorbeeld geschikt om allerlei soorten plaatmateriaal, papier en karton te bedrukken. In de wereld van signing is karton het meest gebruikte materiaal. Het is namelijk zeer goed te bedrukken met logo’s, tekst en afbeeldingen. Honingraatkartonplaten worden veel gebruikt voor het bedrukken van (reclame)borden en stevige displays. Het materiaal bestaat uit een binnenkant van een zachtere kartonsoort en een harde buitenlaag. Honingraatkarton wordt ook wel reboard genoemd. Dankzij de honingraatstructuur zijn de platen enorm sterk en daarom uitstekend geschikt voor grote constructies. Reboard is eenvoudig contour of schoon te snijden dankzij de harde buitenlaag.

Groot formaat zeefdruk

Bij Aelen en van Leeuwen ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar kwaliteit en duurzaamheid in signing tegen scherpe prijzen. Deze digitale druk- en zeefdrukspecialist ontzorgt je bij de productie van zowel omvangrijke promotiecampagnes als enkele stuks. Stevig, hard karton en reboard bedrukken is ook mogelijk op zeer grote formaten. Aelen en van Leeuwen beschikt namelijk over een vier-kleuren groot formaat zeefdrukmachine waarmee drukwerk met afmetingen tot maar liefst 1.60 x 2.10 meter kan worden gerealiseerd.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *