Startlog

Een log over van alles

Bedrukken van hoodies en truien voor uw bedrijf
promotie Zakelijk

Bedrukken van hoodies en truien voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar nieuwe, unieke kleding voor in uw bedrijf? Lees dan snel verder, want in dit artikel ga ik u van alles vertellen over de bedrukte truien en hoodies speciaal voor bedrijven.

Voordelen bedrukte hoodies en truien

Er zitten verschillende voordelen aan hoodies bedrukken en truien bedrukken. Het grootste voordeel voor uw bedrijf is dat het goed dient als promotie. Als het personeel deze truien of hoodies draagt die bedrukt zijn met het logo van het bedrijf wordt er goede reclame voor het bedrijf gemaakt.

Ook zitten de truien en hoodies altijd erg prettig in de wintertijden. Ze zijn heerlijk warm en zitten comfortabel en dit is voor het personeel ook niet onbelangrijk. Als het bedrijf ook veel outdoor evenementen heeft is het helemaal ideaal, want zo kunt hoe tijdens het evenement goed promotie maken als de medewerkers een bedrukte trui dragen met bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of iets anders dat kenmerkend is voor het bedrijf.

Verschillende soorten

Er zijn erg veel verschillende bedrijven die kleding kunnen bedrukken. De prijs en kwaliteit verschillen dus ook erg. Kies bij voorkeur voor goede kwaliteit kleding en bedrukking, want als de truien en hoodies of de bedrukking er niet mooi en fris uitzien kan de reclame ook averechts werken. Het is als bedrijf belangrijk dat u een goede indruk achterlaat met de kleding en dat gaat niet als het resultaat niet optimaal is.

Er zijn ook veel verschillende soorten kleuren waar uit gekozen kan worden. Een opvallendere kleur zal ook beter blijven hangen bij mensen. Combineer bij voorkeur een opvallende kleur zoals blauw met witte of zwarte letters zodat het logo ook opvalt. Dit kan natuurlijk ook andersom gedaan worden door bijvoorbeeld een zwarte trui aan te schaffen en deze te laten bedrukken met blauwe letters.

Waar moet u op letten bij het bedrukken van kleding

Er zijn verschillende dingen waar u goed op moet letten en over na moet denken voordat u kleding gaat laten bedrukken voor het bedrijf. Let er bijvoorbeeld op dat de trui of hoodie niet te overdreven bedrukt is. Als er teveel tekst op de trui staat zal het belangrijkste niet meer zo erg opvallen. Als er alleen een logo van het bedrijf op staat valt het logo veel meer op en heeft de promotie dus ook veel meer effect.

Ook is het handig om het logo op de voor- en achterkant van de hoodie of trui neer te zetten. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om het logo in het groot op de achterkant van de hoodie te plaatsen en op de voorkant alleen in het klein op de borst. Als het personeel dan een jas over de trui draagt kunnen mensen alsnog subtiel het logo zien. Het moet ook niet te groot en overdreven neergezet worden, want dan wordt het juist weer te opvallend en dit is ook niet de bedoeling.

Hoodies bedrukken en truien bedrukken is dus zeker aan te raden voor in een bedrijf. Het is prettig om te dragen voor het personeel en je kunt er op een subtiele en gemakkelijke manier reclame mee maken als bedrijf zijnde.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *