Startlog

Een log over van alles

Spicy details over dildo’s met een zuignap
Gezondheid Vrouwen

Spicy details over dildo’s met een zuignap

Het is voor de meeste vrouwen inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Het gebruik van seksspeeltjes. Met name het gebruik van een dildo of vibrator is heel populair bij vrouwen. Toch zijn er ook heel veel dingen die we nog niet weten over deze speeltjes. Wist je bijvoorbeeld ook al dat er zoiets bestond als een dildo met zuignap? Nee? Dan wordt het hoog tijd om hier de nodige spicy details over te horen, want dit seksspeeltje biedt talloze voordelen.

Een dildo met zuignap is eenvoudig te herkennen. Ze zien er doorgaans uit als een echte penis, maar bevatten aan de onderzijde wel een extra zuignap of zuigvoet. Door deze zuignap is het mogelijk om de dildo aan gladde ondergronden te bevestigen. En dat kan je seksleven direct een stuk spannender maken.

Waar wordt een dildo met zuignap voor gebruikt?

Wie nog nooit een dildo met een zuignap heeft gebruikt, kan zich waarschijnlijk slecht voorstellen waar dit voor nodig is. Want waarom een dildo met zuignap gebruiken als er ook heel veel andere soorten dildo’s verkrijgbaar zijn? Er zijn meer dildo’s verkrijgbaar dan enkel deze populaire variant. Waarom kiezen vrouwen dan massaal voor de variant met een zuignap?

Een dildo met een zuignap is gemakkelijk vast te zetten aan een gladde ondergrond. Bijvoorbeeld op tegels, maar ook op laminaat of een plavuizen vloer. Het is zelfs mogelijk om de dildo aan de badkamerwand te bevestigen. Zo kun je zelfs staand je hoogtepunt bereiken. Het voornaamste doel van een dildo met zuignap is dat je ondertussen gewoon je handen vrij hebt. Zo kun je ondertussen doen wat je wilt en bijvoorbeeld zelf je clitoris bevredigen.

Een dildo met zuignap wordt tevens met regelmaat gebruikt door liefhebbers van anale seks. De dildo is compleet handsfree te gebruiken, waardoor het gemakkelijker is om zelf anale seks te hebben. Deze dildo’s zijn in heel veel verschillende soorten uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er exemplaren die er bijna precies uitzien als een echte penis, maar ook exemplaren die hier totaal niets van weg hebben. Zo is er voor werkelijk ieder wat wils te vinden.

Hoe gebruik je een dildo met zuignap?

Een dildo met zuignap is relatief eenvoudig te gebruiken. Het is ook niet anders dan een gewone dildo, afgezien van het feit dat je deze aan een gladde ondergrond kunt bevestigen. Hierdoor kun je geheel handsfree genieten. Bovendien kun je de dildo op heel veel verschillende plaatsen en manieren gebruiken. Zo kan je er ook voor kiezen om deze aan de badkamerwand te hangen en zo staand optimaal te genieten. Mogelijkheden genoeg dus.

Wel is het belangrijk om bij het gebruik van een dildo met zuignap ook voldoende glijmiddel te gebruiken. Door het echt aanvoelende materiaal kan de dildo ook vaak erg stroef zijn. Zeker bij anale seks is het dan ook prettiger om voldoende glijmiddel te gebruiken. Heb je een dildo op siliconen basis? Let er dan op dat je een goed glijmiddel gebruikt. Sommige glijmiddelen kunnen siliconen namelijk aantasten.

Maak je dildo na gebruik altijd goed schoon. Dat is wel zo hygiënisch en zo kan je hem in het vervolg direct weer gebruiken, zonder eerst schoon te hoeven maken!

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *