Startlog

Een log over van alles

Gadgets Zakelijk

Relatiegeschenken voor uw privacy

 Sinds de komst van het internet kunnen we niet meer zonder. Processen zijn enorm versnelt, alles is op te zoeken en we raken bijvoorbeeld nooit meer verdwaald. Natuurlijk zitten er ook nadelen aan het gebruik van internet. Zo is onze persoonlijke en bedrijfsmatige informatie kwetsbaar op het internet en kunnen wachtwoorden gehackt worden. Ondanks deze gevaren maken we massaal gebruik van het internet. Sinds mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Doordat deze Europese wet is ingegaan werd maar weer eens benadrukt dat hoe gevoelig onze informatie op het internet is.

Ook door middel van relatiegeschenken kunt u uw klanten en personeel wijzen op de bescherming van hun privacy. Hieronder volgen een aantal tips. Deze relatiegeschenken zijn geheel naar wens te bedrukken met uw logo.

Webcamcovers

We horen het nog vaak dat er webcams of zelfs de camera van smartphones gehackt worden. Bescherm uzelf met webcamcovers. Webcamcovers komen tegenwoordig in meerdere soorten, maten en kleuren. Als u ze daarnaast laat bedrukken met uw logo bent u constant in beeld.

webcamcovers

RFID beschermende artikelen

Met de komst van contactloos betalen zijn ook uw bankpassen en creditcards een doelwit. Deze kunt u beschermen in een RFID beschermd artikel. RFID betekent radio-frequency identification. Dit is een technologie om van een afstand informatie op te slaan of af te lezen. Dit wordt gedaan door middel van RFID-tags. Deze zitten in chipkaarten, zoals uw bankpas.
Er zijn verschillende artikelen die uw pasjes beschermen, zoals kaarthouders, portemonnees, paspoorthouders of zelfs tassen. Als uw pasjes zich in dit artikel bevinden, zijn zij niet meer af te lezen door de RFID-tags.
Geef deze RFID-artikelen een persoonlijke touch door ze te bedrukken met uw logo.

RFID beschermde artikelen

Bestel uw privacy beschermende artikelen bij BudgetGift.

U wilt de privacy van uw klanten en medewerkers beschermen? Bestel deze relatiegeschenken dan bij BudgetGift. BudgetGift heeft een ruim assortiment aan privacy beschermende artikelen. Tevens hebben de medewerkers van BudgetGift veel vakkennis en biedt het bedrijf zeer scherpe prijzen. Door uw privacy beschermende relatiegeschenken te bestellen bij BudgetGift zorgt u dat zij beter beschermd zijn tegen gevaren van buitenaf.

LEAVE A RESPONSE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *